LEES HIER WAT MEDIAGARANT VOOR JOUW BEDRIJF KAN BETEKENEN

Onze diensten

maatwerk

Online Advertising

Wil je op de korte termijn resultaten genereren, dan is online advertising uitermate geschikt. Het biedt directe kansen om de doelgroep te activeren via door jou gekozen kanalen. Kies ook voor een verbeterde vindbaarheid van de website, meer relevante bezoekers en een impuls in conversie. Door de eigen website technisch en inhoudelijk te optimaliseren, ontvang je de gewenste resultaten uit advertising. Realiseer samen met MediaGarant jouw online doelstellingen.

Content Marketing

De efficiëntie van content marketing is vooral te vinden op de lange termijn. Unieke content is niet alleen goed voor de eigen website, maar ook voor de zichtbaarheid op aanverwante websites. Creëer waardevolle en interessante informatie over jouw product of dienst, waarmee je de doelgroep activeert. Zodoende maak je van een eenmalige (organische) bezoeker op de website een frequente bezoeker (prospect) en klant. Content marketing is bij MediaGarant zeer branche specifiek inzetbaar. Wil je weten hoe?

content
mediapakket

Mediapakketten

Wil je doorlopend en op een unieke manier jouw doelgroep bereiken, dan maak je gebruik van ons mediapakket. Binnen het mediapakket vind je een combinatie van diensten, welke je maandelijks kunt inzetten. Tegelijk krijg je hiermee toegang tot een branche specifieke website. Het mediapakket biedt volop kansen om een online impuls te geven aan de naamsbekendheid, bezoekersaantallen en conversies op jouw website. Maak kennis met het unieke mediapakket bij MediaGarant en bepaal zelf de gewenste vorm.

Start je eerste project met MediaGarant!

×