Adverteren op nationalehorecagids.nl

 

Leuk dat u wilt adverteren op de Nationale Horecagids; de gids voor alle horeca in Nederland! Bij MediaGarant bent u op de juiste plek. Wij verzorgen alle advertentiemogelijkheden voor de Nationale Horecagids. Ons bereik is groot, onze lezers zeer specifiek. De ideale plek om uw boodschap gericht te verspreiden.

Visitors

De Nationale Horecagids wordt maandelijks bezocht door circa 10.000 mensen, geïnteresseerd in de horecabranche en mensen werkzaam in deze sector. Altijd relevant, altijd up-to-date.

Socials

We zijn ook actief op social media. Circa 21.500 mensen volgen ons op Facebook, Twitter en Instagram. De ideale plek voor promotie en zichtbaarheid. Bron: Coosto

Mediareach

Het volledige bereik van de Nationale Horecagids ligt op 4.200.000 per maand. Dit bereik is zeer branche specifiek. Je bent dus altijd zichtbaar voor de doelgroep. Bron: Coosto

Responsive

De Nationale Horecagids is volledig responsive op alle devices. Advertentie wordt geoptimaliseerd op mobiel, tablet en desktop getoond. Ook nieuws volg je dagelijks op onze website.

adverteren Nationale Horecagids

Topproducten

Webvertorial

Webvertorial

Met een webvertorial creëer je unieke content en geeft een impuls aan je online bereik. Waarom kiezen voor een webvertorial?

 • Geschikt voor linkbuilding
 • Waardevol op de lange termijn
 • Zelf ontwikkelen of uitbesteden

Tevens krijg je een speciale plek op onze website. Hiermee zorgen wij ervoor dat elke bezoeker jouw webvertorial ziet.

De prijs van één webvertorial is €150,- ex btw

Meer dan één webvertorial per maand insturen? Dan profiteer je van onze staffelkorting.
Klik hier voor de staffel.

Agendapunt

Agendapunt

Organiseer je binnenkort een opening, proeverij of ander evenement voor een algemene of juist specifieke doelgroep? Plaats een aankondiging van het evenement op de Nationale Horecagids.

De prijs van één agendapunt is €230,- ex btw

Wil je vaker  evenementen delen met de doelgroep van de Nationale Horecagids of agendapunten doorplaatsen in onze wekelijkse nieuwsbrief? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en bekijk hier de staffel voor korting.

Banner

Banner

Met een banner ben je altijd zichtbaar op de Nationale Horecagids. Maandelijks wordt de website bezocht door 10.000 mensen. Kies uit drie formaten:

 • Billboard banner: 970×250 pixels
 • Large Rectangle: 336×280 pixels
 • Leaderboard banner: 320×50 pixels

Tarieven voor het afnemen van een banner zijn afhankelijk van de keuze en looptijd van de campagne. Bekijk hier de mogelijkheden.

Blog

Blog

Dagelijks verschijnen op de Nationale Horecagids nieuwe blogs van professionals uit de sector. Een blog bevat relevante opinies, nieuwe inzichten en waardevolle informatie voor de bezoeker.

Wil je ook jouw mening over de horeca delen met de bezoekers van de Nationale Horecagids? Dat kan eenmalig of periodiek. Blogs blijven doorlopend zichtbaar voor de bezoeker, direct naast het reguliere nieuwsoverzicht op de website.

Een blog koop je al in voor €150,- ex btw. Vaker een blog plaatsen op de Nationale Horecagids? We komen graag vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Social Media

Social media

Het optimale bereik realiseer je middels het delen van jouw boodschap op social media. De Nationale Horecagids is onder meer actief op:

 • Twitter (circa 17.200 volgers)
 • Facebook (4.000 volgers)
 • Instagram (100 volgers)

Kies voor een unieke Tweetorial. Dit is een commercieel bericht op Twitter, gelezen door de meest actieve volgers van de Nationale Horecagids. Met de juiste # en @-opties kan je jouw bereik maximaliseren.
Per Tweetorial betaal je €250,- ex btw 

Ook een Facebookbericht is zeer geschikt voor een scherpe marketinguiting. Op Facebook heb je zelfs nog meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van een converterende boodschap.
Dat doe je al vanaf €200,- ex btw

Mediapakketten

Mediapakket

Combineer bovenstaande advertentiemogelijkheden en voeg ze samen in een Mediapakket op maat of kies voor het standaard mediapakket.

Het standaard mediapakket staat voor maximaal voordeel. Dit pakket biedt u maandelijks één:

 • Webvertorial
 • Vacature
 • Tweettorial
 • Events
 • Facebookbericht
 • Bedrijfspresentatie
 • Blog

Het standaard mediapakket kost €280, ex btw – p.m.
Aanbod is op basis van 36 maanden.

Klik hier voor een overzicht van onze alternatieve mediapakketten.

Liever een pakket met bijvoorbeeld alleen vacatures of webvertorials? Dan ontwikkelen we samen met u een pakket op maat. Prijs op aanvraag

Vacature

Vacature

Een vacature in de zorg plaats je eenvoudig en snel binnen onze vacaturebank. Op de Nationale Horecagids zoeken maandelijks meer dan 5.000 werkzoekenden naar een nieuwe uitdaging in de horecasector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat.

Een vacature op de Nationale Horecagids wordt geplaatst op onze veel bekeken vacaturepagina. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de vacature te promoten via onze social media, welke specifiek door werkzoekenden in de zorg worden bezocht.

Twitter:         17.200 volgers        @horeca_gids
Facebook:     3.750 likes/volgers @NationaleHorecagids

De prijs van één vacature is €230,- ex btw

Meer dan één vacature per maand insturen? Dan profiteer je van onze staffelkorting.

Klik hier voor de staffel.

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

Jouw bedrijf promoten op de Nationale Horecagids? In de bedrijfspresentatie noteer je de belangrijkste gegevens van je bedrijf, deelt social kanalen en omschrijft de visie van de organisatie. Hierdoor ben je niet alleen op de eigen website te bereiken, maar ook op een relevant extern platform.

Wat zijn de voordelen?

 • Goed voor de naamsbekendheid
 • Impuls aan de positie in een zoekmachine
 • Zichtbaar voor een relevante doelgroep

Wil je een bedrijfspresentatie uitproberen? Dat is al mogelijk vanaf €330,- ex btw per jaar

Veelgestelde vragen

Tarieven

Wat kost adverteren op de Nationale Horecagids? Klik hier voor een overzicht en de tariefkaart.

Aanleverspecificaties

Ingestuurde content moet voldoen aan onze aanleverspecificaties. Deze vind je hier

Lezersprofiel

Demografische gegevens:

Leeftijd NHG

lezersprofiel nationale zorggids

 

 

 

 

 

 

 

 

Verhouding man/vrouw NHG.

demografie nzg

Geo, locatie NHG

Adverteren op Nationalehorecagids.nl?

 

Wil je meer informatie of advies op maat? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan je contactgegevens achter in onderstaand contactformulier.

Niet gevonden waar je specifiek naar zocht? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

Mediashop

Ben je al bekend met onze producten of wil je meteen inkopen? Dat kan!

Via onze Mediashop bestel je snel en eenvoudig je media. Wij streven ernaar om je boodschap binnen 24 uur op de Nationale Horecagids te plaatsen.
Hulp nodig bij het bestellen? Neem contact op via Whatsapp of bel.