WEBSHOP LATEN MAKEN

Heb je een uniek assortiment met producten of een dienst die je online wilt verkopen, dan moet je eerst over een webshop beschikken. Een webshop laten maken door MediaGarant heeft tal van voordelen. We beschikken over jarenlange ervaring in het maken professionele webshops, welke voldoen aan de laatste eisen. Binnen de webshop staat één ding centraal: conversies. Je wilt de doelgroep overtuigen om te kiezen voor jouw product of dienst, en dat betekent dat je vertrouwen moet uitstralen. Niet alleen in het product of de dienst, ook in de stijl en vormgeving van de webshop. Ontdek hoe we dat voor jou realiseren.

WooCommerce webshop laten maken

Onze expertise ligt in het ontwerpen van een WordPress webshop. WordPress is toegankelijk, gebruiksvriendelijk en beschikt over de beste plug-ins om een webwinkel front- en backend te kunnen optimaliseren. Het laten bouwen van een webshop is de eerste stap richting een volwaardig online verkoopkanaal. Daarna moet er echter nog wel wat gebeuren. Ook met het inrichten en vormgeven van je webshop bieden we actieve ondersteuning aan. Dat resulteert in een webshop die beschikt over de juiste structuur, waar bezoekers eenvoudig kunnen navigeren en waar conversies slechts een kwestie van tijd zijn. Ontdek het: wij realiseren een professionele website die er direct staat.

Voordelen van een WordPress webshop

Het beheren van een webshop, is dat eigenlijk lastig? Nou, in de praktijk valt dat reuze mee. De software van WordPress is op zo’n manier ingericht, dat (vrijwel) iedereen er mee overweg kan. WordPress webshops beschikken bijvoorbeeld over vaste templates, welke je direct kunt implementeren. Wil je deze vervolgens nog customizen en naar je eigen voorkeuren aanpassen? Dan is dat ‘gewoon’ mogelijk. De basis voor een webshop maken staat.

Ben je al bekend in WordPress? Dan is een WordPress webshop al helemaal geen probleem. WooCommerce is namelijk erg laagdrempelig, overzichtelijk en eenvoudig in beheer. Nadat we de WooCommerce plug-in hebben geïnstalleerd, ben je klaar om alles zelf te beheren. Wij zorgen voor handige modules en applicaties alvast zijn toegevoegd aan je webshop, zodat je alle ruimte hebt om de mogelijkheden van een WordPress webshop te benutten.

woocommerce

”Het aantal ondernemers dat de volgende stap zet richting een eigen webshop neemt sterk toe. We merken dat dagelijks. Echter ontbreekt het aan de kennis en technische basis om de webshop zelf vorm te geven. Daar springen wij in met kwalitatief sterke designs.”

Wist je dat..

WooCommerce is te integreren op een bestaande website?

Veel webshops worden momenteel ‘stand-alone’ ontwikkeld, maar dat is helemaal niet nodig. Heb je al een WordPress website? Dan kan je WooCommerce integreren in de bestaande website. Dit heeft belangrijke voordelen: je website heeft namelijk al autoriteit opgebouwd en ontvangt bezoekers. Door WooCommerce te integreren, ontstaat direct traffic richting de webshop. Je staat dus direct met 1-0 voor ten opzichte van je concurrenten die helemaal vanaf ‘0’ moeten beginnen. Vanuit de bestaande pagina’s kan je vervolgens ook nog effectief doorlinken naar je shop. Een win-win situatie.

Kosten webshop

WordPress webshop kosten

Een webshop laten bouwen in WordPress stijl kan al vanaf €299,-. We willen het ondernemers makkelijk maken, terwijl we wel blijven focussen op kwaliteit en converterende templates. Alles om jouw online droom te realiseren. Een WordPress webshop laten bouwen bij MediaGarant? We kunnen direct voor je aan de slag, want als ondernemer heb je natuurlijk geen tijd te verliezen. Je ontvangt van ons actieve ondersteuning in elke fase; vanaf webshop ontwerp tot de implementatie. Daarbij proberen we je zoveel mogelijk te ontzorgen. In de ontwerpfase ontdekken we graag tot in de details wat je plan is. Vervolgens zorgen wij voor de implementatie. Uiteraard ontvang je van ons een preview, zodat je nog kunt bijsturen waar nodig.

Online succes garanderen..

Daar staan we voor! Bij MediaGarant een website laten maken? Dan staan we voor de hoogste kwaliteit, en doen hierin geen concessies. Je betaalt bij ons niet voor onnodige stappen, hoeft geen maanden te wachten, en beschikt toch over een hoogwaardig platform. Een WordPress webshop waar je de doelgroep met trots op verwelkomt. Maar ook één die converteert, want dat blijft toch het hoogste doel van een webwinkel. Ben je 100% tevreden met de oplevering van de webshop? Dan geven we de eigendomsrechten 100% over aan jou! Daarmee zit je niet nog jaren aan ons vast. We houden namelijk niet van onverwachte verrassingen, en jij waarschijnlijk ook niet.

Webshop laten maken bij MediaGarant

Alles vanaf het plan tot de implementatie van een moderne en hyper functionele webshop kan je uitbesteden aan MediaGarant. We zorgen ervoor dat jouw webshop responsive is, zodat alle bezoekers van je website de hoogst mogelijke gebruiksvriendelijkheid ervaren. Dat maakt het verschil tussen een verkoop en verloren bezoeker. MediaGarant realiseert voor jou een WooCommerce omgeving die optimaal converteert.

Webshop bouwen uitbesteden