WEBSITE LATEN MAKEN

Wil je een eigen website laten maken? Voor de zakelijke markt is het tegenwoordig ondenkbaar om géén eigen website te hebben, je wilt immers online te vinden zijn door de doelgroep. Een website ontwerpen is één ding, deze ook onderscheidend vermogen geven is een tweede. Ben jij een zelfstandig ondernemer of MKB’er, en wil je binnenkort beschikken over een stijlvolle website? Laat je website maken bij MediaGarant. Dat kan al vanaf €299,-.

Website ontwerp: alles onder een dak

Binnen een website komen meerdere elementen samen. Denk aan de vormgeving, content, technische SEO en mobile responsive indicators. We focussen ons daarom niet op slechts één van deze onderdelen, maar bieden alles onder een dak aan. Professionele ondersteuning vanaf het ontwerp tot de implementatie van de website. En uiteraard betrekken we jou daar actief in, want jij weet het beste wat je precies wilt: het visitekaartje voor jouw bedrijf moet er perfect uitzien!

Wilde plannen omzetten in concrete details. De website geldt tegenwoordig vaak als het eerste contactmoment tussen het bedrijf en de potentiële klant. Het zijn dan ook de details die het verschil maken. Unieke stijlelementen, de juiste kleuren en een passende huisstijl aan de voorkant. Snelheid, responsive elementen en goede beveiliging aan de achterkant. En omdat je ook na oplevering van de website wilt blijven optimaliseren, ontwerpen we een gebruiksvriendelijke WordPress website. Daarmee beschik je over de handvaten om jouw bedrijf op het internet te laten floreren. Om de doelgroep te overtuigen van jouw product of dienst, is een professionele website essentieel. Maak kennis met onze mogelijkheden.

website laten maken

”Een website kun je inzetten voor veel verschillende redenen. Een visitekaartje, als marketing funnel of bijvoorbeeld een webshop. Het doel achter de website bepaald uiteindelijk de look & feel’.’

Investeren in een professionele website

Is er een verschil tussen informatieve en professionele websites? Zeker. Het laten ontwerpen van een professionele website, daarin kiezen we voor een traditioneel Nederlands spreekwoord: we gaan niet over één nacht ijs. Het maken van de perfecte website is namelijk een heel proces. In de opstartfase bepalen we samen het uiterlijk van de website: de kleur(codes), vormgeving, blokken en de keuze voor een one- of multipager. Daarmee staat de website op hoofdlijnen.

Nieuwe ideeën ontstaan echter ook in de volgende stap: de ontwikkelingsfase. We proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan jouw voorkeuren, en maken de website die volledig aansluit op de wens van de klant. Waar moet een professionele website aan voldoen?

De website moet goed werken op mobiel en tablet
Een snelle website verhoogt de gebruiksvriendelijkheid
Optimale beveiliging om je bezoekers te beschermen
Het doel van de website moet bij entree direct helder zijn
Een logische opbouw van de website: maak je doel duidelijk

Maar first & foremost moet de website vertrouwen uitstralen. Daarmee trek je twijfelende bezoekers over de streep om voor jou te kiezen.

WordPress website laten bouwen

WordPress is momenteel één van de meest gangbare CMS systemen. Het is gebruiksvriendelijk en bovendien is de software van WordPress gratis. Het voordeel is dat dankzij de functionaliteiten en plug-ins binnen de software, je toch een professionele website kunt opbouwen, welke je in een later stadium naar eigen gelang blijft optimaliseren. Dat resulteert in de beste gebruikerservaring en een website die goed presteert in de zoekmachine.

Een WordPress website is gangbaar en prettig in gebruik, maar je wilt natuurlijk meer: een professionele website die in de basis én daarna vertrouwen uitstraalt. Wij zijn trots op onze kwaliteit en vormgeving. Inmiddels hebben we al tientallen klanten blij gemaakt met een eigen website; het visitekaartje voor jouw bedrijf.

Belangrijke plug-ins WordPress website

Om een WordPress website toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken en houden, bestaan er diverse plug-ins. Vaak zijn deze plug-ins volledig gratis. We zetten de belangrijkste plug-ins voor de WordPress website op een rij.

Yoast SEO

Deze plug-in is voorzien van elementen die je website beter laten scoren in de zoekmachine. Denk aan het kiezen van een keyword, de meta omschrijving en slug (URL) op een pagina. Consistentie met de inhoud van de pagina zorgt voor het optimale resultaat. Yoast SEO heeft een gratis basisversie en betaalde premium versie.

Askimet

Houd je een eigen blog bij? Daar komt nogal eens spam op binnen. De Askimet plug-in houdt spam tegen, waardoor je blog toegankelijk en open blijft voor échte bezoekers. Askimet is een gratis plug-in die je kunt downloaden vanuit het CMS van WordPress.

Contact Form

Wil je ‘hot leads’ verzamelen, oftewel mensen die hun contactinformatie achterlaten op je website, dan is een customized contactformulier erg prettig. Deze kan je helemaal zelf vormgeven. Ook de plugin Contact Form is helemaal gratis te downloaden.

WooCommerce

Heb je een webshop gedeelte binnen je website? Dan is WooCommerce de ideale plug-in. Deze plug-in bezit alle functionaliteiten die je nodig hebt om een webshop te kunnen runnen. Denk aan het ontwerpen van een mooie en functionele webwinkel, het bijhouden van sales en het optimaliseren van de vindbaarheid. WooCommerce is gratis te downloaden en beschikt over handige extensies.

WordPress plugins
Webshop maken

Een eigen webshop

Een eigen webshop laten maken wordt steeds interessanter. Dit heeft meerdere redenen. Dankzij de dropshopping mogelijkheden van grote webwinkels als Bol en Amazon, is het voor ondernemers steeds makkelijker geworden om producten goedkoop in te kopen, en door te verkopen via de genoemde webwinkels. Blijkt dit succesvol, dan is de stap richting een eigen webshop snel gezet. Ook zijn er natuurlijk honderden ondernemers die vanaf de start een eigen webshop willen beheren. Nog meer dan bij een website, is het belangrijk om aan een webshop de juiste structuur mee te geven. Zeker wanneer je verwacht in de komende jaren je assortiment flink uit te kunnen breiden.

Een WooCommerce webshop laten maken is de eerste stap richting een sterk online verkoopkanaal. E-commerce is niet meer weg te denken. Al meer dan 80% van de Nederlanders koopt regelmatig producten via het internet. Dat percentage gaat naar verwachting alleen maar stijgen. Voor startende ondernemers zou een eigen webshop laten maken ook dan top-of-mind moeten zijn. Dit biedt ontzettend veel voordelen ten opzichte van een fysieke vestiging.

Waarom een webshop laten maken bij MediaGarant?

Een webshop laten maken door MediaGarant, dat betekent gebruikmaken van jarenlange ervaring. We kunnen je volledig ontzorgen bij de ontwikkeling van een responsive, snelle en converterende webshop. Tijdens de opstart brengen we al jouw voorkeuren in kaart, en vertalen dit naar een sterk platform. Een webshop waar bezoekers vaker terugkomen, puur omdat de user experience en het aanbod zo goed op elkaar aansluiten. We doen geen concessies aan onze kwaliteit, en dat zie je terug in het eindproduct. Waarom een webshop laten maken bij MediaGarant?

♣ Design, functionaliteit en responsieve elementen in goede handen
Snelheid en beveiliging geoptimaliseerd voor jouw bezoekers
Full service voorafgaand, tijdens en na oplevering van de webshop
Eigendomsrecht wordt overgedragen en komt in jouw beheer
Lage kosten en snel afgerond: je kunt direct starten met verkopen

Weten hoe we dat doen? We komen graag in contact. Laat je WooCommerce webshop door ons maken en ervaar direct de voordelen.

Website maken uitbesteden

Overtuigd van onze mogelijkheden? We zijn een full service website bouwer. MediaGarant helpt je graag bij het ontwerpen van een website waar je trots op kunt zijn. Jouw stijl, vormgeving en idee komen hier 100% in terug. Daarbij ontvang je voorafgaand aan de oplevering van de website of webshop de best mogelijke ondersteuning, zodat je platform staat als een huis. Meer weten over het laten maken van een website?

Website maken uitbesteden

Nog steeds vragen over jouw nieuwe website..

We helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen rondom het laten maken van een nieuwe website. Lees daarom snel de meest gestelde vragen over websitebouw.

Dat is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Een onepager, websites met één pagina, kunnen we binnen twee weken volledig aan jouw wensen aanpassen en implementeren. Een multipager kost gemiddeld ongeveer een maand, inclusief opbouw en optimalisatie. Voor een webshop rekenen we vaak een lanceringsperiode van 4 tot 6 weken.

We nemen eerst contact op. Samen bepalen we het design, de opbouw en de look & feel van de website. Op basis van jouw voorkeuren komen we vervolgens met een opzet en voorstel. Uiteraard gebruiken we zoveel mogelijk unieke elementen voor je website, welke je desgewenst bij ons kunt aanleveren. Bij wederzijdse goedkeuring gaan we aan de slag met de website. We vullen de website met content, afbeeldingen, call-to-actions en het primaire menu. Je kunt de voortgang van de website voortdurend volgen via een extern platform. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe we jouw website van A tot Z opbouwen.

Op de vooraf afgesproken datum delen we de preview van de website met de klant. Samen lopen we door de website en bespreken de positieve en al dan niet negatieve elementen. Uiteraard is er ruimte voor optimalisatie, zodat de website op termijn volledig aan jouw wensen voldoet. Na de revisie pakken we de laatste details op, en presenteren vervolgens de eindversie van de website. Je bent klaar om ‘live’ te gaan met een gloednieuwe website. De website wordt hierop contractueel officieel overgedragen aan de klant, en dus word jij hiermee de eigenaar van de website.

Je kunt vertrouwen op onze expertise in websitebouw. Benieuwd wat we in het verleden al hebben gedaan voor onze klanten? Bekijk onze recensies. Ook leuk voor het opdoen van inspiratie!

Niks is ons te gek! Heb jij dus specifieke wensen voor functies waarmee jij het verschil kan maken voor de doelgroep? Dan gaan we er alles aan doen om jouw wensen in de praktijk te brengen. Daarin doen we geen concessies. We gaan tot het uiterste voor jou.

Ja. Na implementatie en livegang van de website ben je 100% eigenaar geworden.

MediaGarant is gespecialiseerd in WordPress websites. Wil jij een WordPress website laten maken, dan ben je bij ons op de juiste plek. Een belangrijk voordeel van WordPress is dat dit CMS zeer gebruiksvriendelijk is. Het is daarnaast een zeer gangbare CMS, waar honderden ondernemers gebruik van maken met alle functionaliteiten naar keuze. Ook heb je met een WordPress website de optie om, mocht dit zo uit komen, verder te gaan met externe partijen. Je bent zodoende niet volledig afhankelijk van de websitebouwer voor de verdere ontwikkeling van het platform. Wil je op een later moment de website nog aanpassen? Dan is dat goed te doen! Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om ons opnieuw in te schakelen. We zijn namelijk ook jouw SEO specialist.

Zeker! Een professionele website kent in principe een andere stijl en sfeer ten opzichte van informatieve pagina’s of webshops. Je wilt hier vooral vertrouwen en professionaliteit uitstralen (logisch). We zullen hier consequent rekening mee houden bij de opbouw van je nieuwe platform.

We hebben inmiddels al veel bedrijven blij gemaakt met een nieuwe website. Dit zijn zowel nieuwe als reeds bestaande bedrijven. MediaGarant is bekend in diverse markten en weet zo precies wat er wordt gevraagd van een website. Ga vrijblijvend het gesprek aan en ontdek de grote voordelen van onze service. Een nieuwe website staat op je te wachten!

Lees meer over website laten maken bij MediaGarant.