Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Het visitekaartje van je bedrijf verdient alle aandacht. Bij MediaGarant ontwikkelen we daarom een responsieve en sterker website, waarin elementen als snelheid, laadtijd en gebruiksvriendelijkheid zijn ingebouwd. Beschikt jouw website over een moderne en betrouwbare lay-out? Dan zijn bezoekers sneller geneigd om met jou in zee te gaan. Meer bezoekers, leads en conversies? Een nieuwe website laten maken doe je bij MediaGarant!

Voordelen goede website

MediaGarant geeft je website een fraaie look & feel. Dit zijn de grootste voordelen van een sterke website:

  • Je loopt géén potentiële klanten mis
  • Sterker nog: krijgt juist nieuwe klanten
  • Een professionele uitstraling
  • Het levert meer conversie op

Is jouw website toe aan een opfrisbeurt en wil je graag weten wat je nog meer uit je website kunt halen? Wij optimaliseren je website voor een scherp tarief, waarmee deze aansluit op je bedrijfsimago.

Website laten maken

WordPress website

Je website levert de beste prestaties, is volledig up-to-date, en daarmee beter te vinden voor de doelgroep. Een WordPress website beschikt over moderne functies om gebruiksvriendelijk ingericht te worden én goed te scoren in de zoekmachine.

Ontdek waar we in investeren om jouw website moderner, sneller en veiliger te maken. Een website gebouwd voor de toekomst.

Responsive website

Is jouw website volledig responsive op desk/laptop, mobiel én tablet? Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm waarop deze te zien is, zonder dat daarbij de inhoud en indeling verloren gaat. Zeker nu steeds meer mobiele gebruikers actief zijn, is het essentieel om over een responsive website te beschikken. Zo geef je bezoekers van je website dezelfde beleving op desktop, laptop, mobiel en tablet. Het resultaat? Een optimaal bereik van je doelgroep.

Updates & Beveiliging

Een website die volledig up-to-date is, dat wil jij natuurlijk ook! Het is belangrijk om je website doorlopend bij te houden, en dat geldt in het bijzonder voor updates & beveiliging:

  • Nieuwe updates in het CMS voor meer mogelijkheden
  • Plugins voor een maximale beveiliging tegen hackers
  • SSL-certificaat (groen slotje)

Een perfect visitekaartje voor je bedrijf? Kies voor website optimalisatie bij MediaGarant.

Een goede website kan niet zonder goede content. Ook hiervoor ben je bij MediaGarant aan het juiste adres.

Website laten maken kosten

Wij maken jouw website snel, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. De website dient als visitekaartje voor je doelgroep; daar wil je in investeren! Creëer een platform waar bezoekers graag komen. Laat je website bouwen bij MediaGarant. Neem contact op en maak kennis met onze mogelijkheden.

Vragen over je website?