Adverteren op nationaleonderwijsgids.nl

Leuk dat u wilt adverteren op de Nationale Onderwijsgids! Bij MediaGarant bent u op de juiste plek. Wij verzorgen alle advertentiemogelijkheden voor de Nationale Onderwijsgids. Ons bereik is groot, onze lezers zeer specifiek. De ideale plek om uw boodschap gericht te verspreiden.

Visitors

Maandelijks lezen 130.000 mensen artikelen, blogs, vacatures en nieuwsitems op de Nationale Onderwijsgids.

Socials

We zijn ook actief op social media. Hier volgen ruim 160.000 betrokken mensen het laatste onderwijsnieuws. Bron: Coosto

Mediareach

Het volledige bereik van de Nationale Onderwijsgids ligt op 16.500.000 per maand.
Bron: Coosto

Responsive

De Nationale Onderwijsgids is 100% responsive op alle devices. Een optimale weergave van de website, óók op mobiel en tablet.

Topproducten

Webvertorial

Webvertorial

Met een webvertorial creëer je unieke content en geeft een impuls aan je online bereik. Waarom kiezen voor een webvertorial?

 • Webvertorial Nationale Onderwijsgids plaatsenGeschikt voor linkbuilding
 • Waardevol op de lange termijn
 • Jij bepaalt de inhoud

Tevens krijg je een unieke positie op de website. Zodoende is jouw organisatie altijd zichtbaar voor de doelgroep en genereer je het optimale bereik.

De prijs van één webvertorial is €250,-  ex btw. Wil je meer webvertorials plaatsen? Dan profiteer je van een staffelkorting. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Agendapunt

Agendapunt

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of informatieavond voor een algemene of juist specifieke doelgroep? Plaats een aankondiging van het evenement op de Nationale Onderwijsgids.

Agendapunt plaatsen Nationale OnderwijsgidsJouw agendapunt wordt geregeld bekeken door geïnteresseerde onderwijsorganisaties, leerkrachten, studenten en eenieder die het laatste nieuws vanuit het onderwijs wil volgen.

De prijs van één agendapunt is €230,- ex btw

Wil je vaker  evenementen delen met de doelgroep van de Nationale Onderwijsgids of agendapunten doorplaatsen in onze wekelijkse nieuwsbrief? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en bekijk hier de staffel voor korting.

Blog

Blog

Dagelijks verschijnen op de Nationale Onderwijsgids nieuwe blogs van professionals uit de sector. Een blog bevat relevante opinies, nieuwe inzichten en waardevolle informatie voor de bezoeker.

Blog plaatsen op de Nationale OnderwijsgidsWil je ook jouw mening over het onderwijs delen met de doelgroep van de Nationale Onderwijsgids? Dat kan eenmalig of periodiek. Blogs blijven doorlopend zichtbaar voor de bezoeker, direct naast het reguliere nieuwsoverzicht op de website.

Een blog koop je al in voor €250,-. ex btw. Vaker een blog plaatsen op de Nationale Onderwijsgids? Bekijk dan hier onze tariefkaart.

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

Jouw bedrijf promoten op de Nationale Onderwijsgids? In de bedrijfspresentatie noteer je de belangrijkste gegevens van je bedrijf, deelt social links en omschrijft de visie van de organisatie. Hierdoor ben je niet alleen op de eigen website te vinden, maar ook op een relevant extern platform.

Wat zijn de voordelen?

 • Goed voor de naamsbekendheid
 • Impuls voor de positie in een zoekmachine
 • Zichtbaar voor een relevante doelgroep

Bedrijfspresentatie Nationale OnderwijsgidsWil je een bedrijfspresentatie uitproberen? Dat is al mogelijk vanaf €330,- ex btw per jaar

Social Media

Social media

Het optimale bereik realiseer je middels het delen van jouw boodschap op social media. De Nationale Onderwijsgids is onder meer actief op:

 • Twitter (130.000 volgers)
 • Facebook (16.250 volgers)
 • LinkedIn (6.300 volgers)
 • Nieuwsbrief (2.300 abonnees)

Kies voor een unieke Tweetorial. Dit is een commercieel bericht op Twitter, gelezen door de meest actieve volgers van de Nationale Onderwijsgids. Met de juiste # en @-opties kan je jouw bereik maximaliseren.
Per Tweetorial betaal je €250,- ex btw

Ook een Facebookbericht is zeer geschikt voor een scherpe marketinguiting. Op Facebook heb je alle ruimte om een converterende boodschap te ontwikkelen, met een link naar de eigen website.
Dat doe je al vanaf €200,- ex btw  

Wil je een zakelijke doelgroep bedienen, dan is LinkedIn een uitstekende optie. Hier kan je direct jouw netwerk uitbreiden en daarbij gebruikmaken van een bestaand netwerk van de Nationale Onderwijsgids.
Vanaf €200,- ex btw per bericht op LinkedIn

Vacature

Vacature

Een vacature in het onderwijs plaats je eenvoudig en snel in onze vacaturebank. Op de Nationale Onderwijsgids zoeken honderden werkzoekenden naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs op alle niveaus. Ben je op zoek naar een professional? Deel je vacature met werkzoekenden.

Twitter Nationale Onderwijsgids vacaturesWil je nog meer actieve professionals vanuit het onderwijs bereiken? De Nationale Onderwijsgids beschikt eveneens over actieve social kanalen:

Twitter:        ± 35.000 volgers          @NOGvacatures
Facebook:    ± 11.000 likes/volgers @onderwijsvacaturesNOG

De prijs van één vacature is €230,- ex btw

Meer dan één vacature per maand insturen? Dan profiteer je van onze staffelkorting.

Klik hier voor de staffel.

Banner

Banner

Met een banner ben je altijd zichtbaar op de Nationale Onderwijsgids. Maandelijks wordt de website bezocht door 130.000 mensen. Kies uit drie formaten:

 • Banner plaatsen Nationale OnderwijsgidsBillboard banner: 970×250 pixels
 • Large Rectangle: 336×280 pixels
 • Leaderboard banner: 320×50 pixels

Tarieven voor het afnemen van een banner zijn afhankelijk van de keuze en looptijd van de campagne. Bekijk hier de mogelijkheden.

Mediapakketten

Mediapakket

Combineer bovenstaande advertentiemogelijkheden en voeg ze samen in een Mediapakket op maat of kies voor het standaard mediapakket.

Het standaard mediapakket staat voor maximaal voordeel. Dit pakket biedt u maandelijks één:

 • Webvertorial
 • Vacature
 • Tweettorial
 • Events
 • Facebookbericht
 • Bedrijfspresentatie
 • Blog

Het standaard mediapakket kost €280,- ex btw p.m.
Aanbod is op basis van 36 maanden. 

Klik hier voor een overzicht van onze alternatieve mediapakketten.

Kiest u liever voor een ander pakket met bijvoorbeeld alleen vacatures of webvertorials? Dan ontwikkelen we samen met u een pakket op maat. Prijs op aanvraag

Veelgestelde vragen

Tarieven

Wat kost adverteren op de Nationale Onderwijsgids? Klik hier voor een overzicht en de tariefkaart.

Aanleverspecificaties

Ingestuurde content moet voldoen aan onze aanleverspecificaties. Deze vind je hier.

Lezersprofiel

Verdeling leeftijdsgroep Nationale Onderwijsgids

Leeftijdsgroepen bezoekers Nationale Onderwijsgids

 

 

 

 

 

 

 

 

BezoekVerhouding man/vrouw Nationale Onderwijsgids

Verhouding man/vrouw bezoekers Nationale Onderwijsgids

Bezoekers per provincie Nationale Onderwijsgids

Volume bezoekers per provincie Nationale Onderwijsgids

Adverteren op Nationaleonderwijsgids.nl

 

Wil je meer informatie of advies op maat? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan je contactgegevens achter in onderstaand contactformulier.

Niet gevonden waar je specifiek naar zocht? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

Mediashop

Ben je al bekend met onze producten of wil je meteen inkopen? Dat kan!

Via onze Mediashop bestel je snel en eenvoudig je media. Wij streven ernaar om je boodschap binnen 24 uur op de Nationale Onderwijsgids te plaatsen.
Hulp nodig bij het bestellen? Neem contact op via Whatsapp of bel.