WORDPRESS WEBSITE LATEN BOUWEN

Heb je een eigen onderneming en wil je graag een WordPress website laten bouwen? De eigen website geldt als basis van je bedrijf. Het is de plek waar de doelgroep, jouw potentiële klanten, en bestaande relaties je weten te vinden. Voordat je een website laat maken, is het belangrijk om te bepalen welk Custom Management System (CMS) je wilt gebruiken. Een bekend CMS is WordPress. Dit biedt gebruikers verschillende voordelen. Ontdek de voordelen, kosten en mogelijkheden wanneer jij een WordPress website laat bouwen.

Wat is WordPress?

WordPress is een open source CMS. Dit wil zeggen dat de broncode openbaar is, en door iedereen te gebruiken. Vrij vertaald betekent dit dat de software pre-made is, waardoor je in principe direct kunt beginnen met het kopiëren, aanpassen en invullen van de website. Daarnaast beschikt WordPress over een groot aantal ‘gratis’ functionaliteiten, welke van pas komen bij de optimalisatie van de website. Gratis staat hier tussen haakjes, omdat de basic versie kosteloos is, maar de premium versie met extra functies helaas niet. De beschikbare plug-ins en functionaliteiten zorgen er evenwel voor dat WordPress een aantrekkelijk Custom Management System is.

De WordPress website is een uitstekende keuze voor het MKB en zzp’ers. Het is gebruiksvriendelijk, goedkoop in onderhoud en buitengewoon functioneel. Wil je een nieuwe website laten maken? Wij adviseren je om WordPress te kiezen als CMS.

Website laten maken met WordPress

Een website laten maken en kiezen voor WordPress als CMS, dat is een logische keuze. Zeker wanneer je na het ontwikkelen van de website deze zelf wilt beheren. Ook als rookie kan je namelijk een heel eind komen binnen dit CMS. Wat verwacht je van de nieuwe WordPress website?

✓Een hoger percentage dat ‘doorklikt’ op de website (lagere bounce rate)
✓ Diverse mogelijkheden om de website blijvend te optimaliseren
✓ Een stijging in het aantal leads en conversies via de eigen website

Overigens ontvangen we bij MediaGarant zowel nieuwe ondernemers zonder website, als bedrijven die al een website hebben, maar welke verouderd is. In dat laatste geval is onze regel: de nieuwe website moet altijd beter presteren dan de oude. Daar doen we geen concessies in. Beginnende ondernemers inspireren we met unieke voorbeelden van WordPress websites die nu al live zijn.

WordPress website laten maken

”WordPress behoort tot de meest prettige Content Management Systems. Het is gebruiksvriendelijk, goed te onderhouden en in de basis gratis. Veel ondernemers kiezen dan ook voor het design en de stijl van WordPress voor hun eigen website.”

WordPress website laten maken prijs

Wat zijn kosten om een website te laten maken? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Bij MediaGarant maken we daarom gebruik van een handige website tool. Binnen deze tool kan je op basis van een aantal stellingen aangeven hoe je beoogde WordPress website eruit komt te zien. Ook is er een functionaliteit aangemaakt, waarmee inzichtelijk wordt gemaakt met welke kosten je rekening moet houden. Wel zo transparant. Wil je een website laten maken en ben je benieuwd naar de prijs? Vul onze handige tool in en zet de eerste stap richting je nieuwe WordPress website.

Elementor plugin

We bouwen WordPress websites standaard met een Elementor plugin. De Elementor plugin beschikt over de superhandige drag-and-drop functie, waarmee je eenvoudig visuele blokken in de pagina’s kunt slepen. Elementor staat aan de basis van iedere website, en vormen de bouwstenen waarmee jouw website vormgegeven wordt. Het resultaat is een website die volledig is aangepast aan de look & feel van jouw bedrijf en merk. Bij het opbouwen van de website maken we gebruik van bewegende effecten, meerdere lettertypen en verbeterde fonts. Dat zorgt voor een moderne en professionele uitstraling van je website.

Voordelen WordPress website

WordPress is als CMS enorm populair. Dat heeft het voor een groot deel te danken aan de gebruiksvriendelijkheid. WP is het grootste open source CMS ter wereld, en dat betekent dat er tenminste een aantal grote voordelen aan te koppelen zijn. Vijf voordelen van een WordPress website voor ondernemers.

1.       WordPress is gratis

Je betaalt dus geen maandelijkse kosten, enkel omdat je een eigen website in beheer hebt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van concurrerende Custom Management Systems als Wix of Joomla.

2.       Beheer is eenvoudig

Na de implementatie van de website wordt het beheer in veel gevallen naar je overgedragen. Je kunt nu zelf blijvend optimaliseren, waardoor je website blijft groeien.

3.       Gratis plug-ins

Plug-ins zorgen ervoor dat je website extra functies krijgt, welke handig zijn voor je bezoekers en de website robuuster maken. Dankzij de plug-ins van WordPress kan je zelfs een eigen webshop toevoegen aan je bestaande website.

4.       Zoekmachine vriendelijk.

Een website behoort goed te worden gevonden in de zoekmachine. De open source van WordPress wordt goed ontvangen door de zoekmachine. Door Yoast SEO te gebruiken kan je ook nog eens de keywords en meta omschrijving zelf bepalen.

5.       WordPress is populair

Zowel onder gebruikers als onder ontwikkelaars. En dat betekent dat de mogelijkheden van WP websites steeds uitgebreider worden. Dankzij nieuwe plug-ins en functies breng je jouw website naar een hoger niveau.

untitled-design-max-quality-62
WordPress website voordelen

Waarom een website laten maken door MediaGarant?

De WordPress website van de toekomst laten maken bij MediaGarant. Een goede keuze. Wij vertellen jou waarom je voor ons moet kiezen.

  • Ruime ervaring in de ontwikkeling van WordPress websites
  • De zekerheid van een responsive en modern design
  • Je wordt 100% eigenaar van de website (na overdracht)
  • Geoptimaliseerd voor online zoekmachines, en dus vindbaar

We vertalen al jouw wensen en voorkeuren, en laten deze terugkomen in het design van de website. Daarbij houden we uiteraard rekening met het product, de doelgroep en de doelstelling. Maak direct een afspraak en laat je nieuwe website maken door MediaGarant.

WP website laten bouwen

Laat je bedrijf floreren op het internet! Kies voor een nieuwe WordPress website bij MediaGarant. Wij gaan samen met jou aan de slag. Een representatieve website, stijlvol vormgegeven en voorzien van de plug-ins waar je direct mee uit de voeten kan. De zogenaamde kant-en-klare website staat op je te wachten. Wil je meer weten over onze mogelijkheden rondom het bouwen van een website? Dan helpen we je graag verder.

WP website laten maken