PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Is je huidige website verouderd of niet representatief voor je bedrijf, en wil je daarom graag een professionele website laten maken? Dat begrijpen we heel goed. De website fungeert als basis van je onderneming. Het is de plek waar potentiële klanten beslissen om voor jouw bedrijf te kiezen, of toch voor de concurrent. Een professionele website moet zodoende vooral vertrouwen uitstralen en opwekken. Een zakelijke website laten bouwen is interessant om meerdere redenen. Ontdek waar een professionele website aan moet voldoen, en hoe we jou daarbij helpen.

Professionele website laten maken

Een professionele website, in hoeverre verschilt die ten opzichte van een reguliere website? Dat verschil zie je direct bij de entree op de website. Een zakelijke website met dito uitstraling vergroot de kans dat mensen bij jou kopen. Het laten maken van een professionele website verdient daarom een goed plan. Een opzet waarin we alle aspecten van een professionele website laten terugkomen. We zetten jouw idee om naar een responsive en volledig geoptimaliseerde website.

Heb je al een idee of begin je helemaal vanaf ‘0’? Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van professionele websites kun je altijd gebruikmaken van onze expertise. Zo adviseren we je stap voor stap over moderne toepassingen die de bezoeker activeren. Uiteraard is het van belang om te bepalen welk doel je website dient. Wil je ‘slechts’ informeren op je website, verkoop je een dienst of wil je een webshop laten maken? Wat het doel van je website ook is, en of je nou kiest voor een onepager of multipager, wij garanderen het gewenste eindproduct. Een professionele website die representatief is voor jouw onderneming.

professionele-website

”Een professionele website kent een geheel andere look & feel ten opzichte van de gemiddelde website. Het moet vertrouwen, klasse en stijl uitstralen. Maar bovenal moet de website passen bij onze klanten. Daar dragen we binnen onze websitebouw zorg voor.”

untitled-design-max-quality-59

Waar moet een professionele website aan voldoen?

We slaan een aantal stappen over, en schetsen de afsluitende fase van de websitebouw. Alle persoonlijke voorkeuren zijn meegenomen in zakelijke website, en het finetunen is ook afgerond. De website is klaar om ‘live’ te gaan. Nu alles aan de voorkant staat, heb je natuurlijk nog wel een aantal vragen. Is mijn website direct goed vindbaar? Hoe zorg ik ervoor dat de juiste doelgroep mijn website bezoekt? Wat moet ik zelf nog doen? Vragen die heel logisch zijn, en die we graag beantwoorden.

Een zakelijke website moet in de eerste plaats goed vindbaar zijn. Een professionele website zonder bezoekers is namelijk zonde van je effort. Binnen de opbouw van de site houden we daarom rekening met diverse technische aspecten, welke zorgen voor een directe impact van je website. We ontzorgen je zoveel mogelijk, ook bij het implementeren van de eerste afbeeldingen en teksten, zodat je na de livegang van de website ook daadwerkelijk een representatief platform hebt staan. Waar moet een zakelijke website aan voldoen?

✓ Logische domeinnaam. Idealiter is dit de bedrijfsnaam
✓ Implementatie privacy- en algemene voorwaarden
✓ Optimale beveiliging met SSL-versleuteling
✓ Slimme en activerende content op meerdere pagina’s
✓ Conversie trackers om je bezoekers te kunnen volgen

De look & feel van een professionele website spelen een cruciale rol in de vraag of bezoekers zich bij jou aansluiten, of toch verder kijken. Daarom zorgen we voor een professionele en betrouwbare website met dito uitstraling. Een sterke basis om verder te groeien met jouw onderneming.

Zakelijke website laten maken kosten

Bij MediaGarant kan je jouw eigen professionele website al laten maken vanaf €299,-. Binnen deze prijs houden we vast aan een aantal vaste onderdelen. Wil je meer functionaliteiten toevoegen aan de website? Dan kunnen we je diverse pakketten aanbieden. Wist je dat je onze tool voor websitebouw kunt gebruiken om direct meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en prijzen van MediaGarant? We zijn graag transparant in onze werkwijze, en dat zie je terug in het resultaat. De prijs voor een nieuwe website is afhankelijk van diverse factoren:

› Kies je voor een onepage of multipage website?
› Welke plug-ins wil je laten inbouwen?
› Wil je nieuwe content laten maken
› Ben je van plan de website zelf te beheren?

Op een website komen tientallen details samen, welke samen de look & feel van de website bepalen. Naarmate je meer functionaliteiten laat inbouwen, dan neemt de gebruiksvriendelijkheid van de website toe. Heb je al een idee over de functionaliteiten die jij op je website wilt laten terugkomen, of ben je juist op zoek naar expertise en advies? We helpen je graag verder.

Ik wil een website met professionele look & feel!

En wij helpen je daarbij. Onze ervaren websitebouwers werken graag met je samen. In elke fase, vanaf het idee tot de realisatie van de website, zullen we je direct betrekken. Dat resulteert in een zakelijk platform dat volledig voldoet aan jouw wensen. En of je nou al een concreet idee hebt of volledig vanaf 0 begint: samen zorgen we voor een representatieve en kwalitatief sterke website.

untitled-design-max-quality-58