VU University Press ontwikkelt boeken en lesmateriaal vanuit Amsterdam. Schrijvers en overige ontwikkelaars van content kunnen hier een boek laten produceren en uitgeven. In samenwerking met de Nationale Onderwijsgids is VU University Press Amsterdam op zoek gegaan naar de doelgroepen ‘basisonderwijs’ en ‘docenten’. De juiste match binnen het onderwijs.

Maatwerk voor de doelgroep

VU University Press heeft gekozen voor maatwerk op de Nationale Onderwijsgids. Hier kunnen onze partners binnen verschillende secties, zoals Basisonderwijs of Docenten, effectief adverteren voor een gespecificeerde doelgroep. Binnen de samenwerking met VU University Press is gekozen voor een combinatie van publicaties op de website, en via de wekelijkse nieuwsbrief. Met het mediapakket op maat hebben beide partijen een efficiënte campagne gedraaid, onder een betrokken en actieve doelgroep.VU University Press logo

Nieuwsbrief: extra bereik bij een loyale doelgroep

MediaGarant gelooft in e-mailmarketing. Met een efficiënte campagne met direct mailing bereiken onze partners snel een actieve en loyale doelgroep. Zeker voor de nieuwsbrief van de Nationale Onderwijsgids, waar men zich actief moet inschrijven om deze te ontvangen, geldt dat je te maken hebt met een interessante, loyale doelgroep. VU University Press heeft hiervoor gekozen in combinatie met plaatsingen via de website. De kracht van crossmediaal bereik.

Wil je meer weten over VU University Press? Bezoek dan de website: www.vuuniversitypress.com

Related Projects