Graviant Publishers is over een periode van meerdere jaren aangesloten als één van de meest actieve en uitdagende relaties van MediaGarant. Het bedrijf is verantwoordelijk voor educatieve uitgaven van leermiddelen voor verschillende doelgroepen binnen het onderwijs. Graviant Publishers richt zich onder meer op kinderen met adhd, autisme, dyslexie en hoogbegaafdheid.

De promotie van diverse materialen via de Nationale Onderwijsgids maakt dat plaatje compleet. Hoe hebben we de doelgroep weten te bereiken?

Graviant Publishers is specialist voor: BO, SBO, VO, VSO en passend onderwijs

Een scherp pakket met diensten in het Onderwijs

Binnen de samenwerking heeft Graviant gekozen voor een uiteenlopend pakket aan diensten. Zo zijn tweets van Graviant via de belangrijkste twitterkanalen van de Nationale Onderwijsgids gedeeld. Hier beschikt MediaGarant over een uiteenlopende, actieve doelgroep in alle secties van het onderwijs. Ook zijn geregeld banners geplaatst voor unieke zichtbaarheid op de Nationale Onderwijsgids, en is gekozen voor een advertorial. Binnen een advertorial krijgen bedrijven de kans om nieuwswaarde en een commerciële component met elkaar te combineren. Goed voor linkbuilding, en meer bezoekers naar de eigen website. Voor Graviant Publishers is de Nationale Onderwijsgids een interessant en waardevol platform gebleken.

Ontdek meer over de educatieve uitgaven van Graviant Publishers: www.graviant.nl

Related Projects