De voordelen van een snelle website

De snelheid van je website is bepalend voor de gebruiksvriendelijkheid. De maximale laadtijd mag eigenlijk niet hoger dan 3 seconden zijn. Duurt het langer voordat pagina’s zijn geladen, dan is de kans groter dat bezoekers je website onverrichte zaken verlaten. Zonde!

Investeer in de kwaliteit en snelheid van je website bij MediaGarant.

Snelheid als wapen

De uitendelijke snelheid van je website is afhankelijk van diverse factoren. Soms kan een website heel logisch in elkaar steken, maar valt de snelheid tegen. Binnen website optimalisatie is Snelheid één van de eerste elementen waar veel winst is te halen.

Website caching

Met website caching zorg je ervoor dat een website sneller kan worden geladen. Het cache is de opslagplaats waar gegevens tijdelijk worden opgeslagen, waardoor een snellere toegang tot data mogelijk wordt gemaakt. Het zelf uitvoeren van deze periodiek terugkerende taken, zorgt ervoor dat de snelheid van jouw website verbeterd.

Code optimaliseren

Code optimalisatie op de website heeft veel voordelen. Het schrijven en optimaliseren van de code kan lastig zijn, zeker wanneer je met vaktermen in ICT krijgt te maken. Het correct inladen van een javascript en de toepassing van minified codes (minified CSS), maken een wereld van verschil voor je website. Goed voor de snelheid én user experience.

Verkleinen afbeeldingen

Het inladen van afbeeldingen (en video’s) verlengt de laadtijd van pagina’s. Het verkleinen van ‘zware’ afbeeldingen betekent niet dat je de afbeelding fysiek kleiner maakt. We comprimeren afbeeldingen, waardoor deze de server minder belasten. De kwaliteit blijft hetzelfde, terwijl je website sneller wordt.

Start nu met adverteren via Google Ads!

Onze impuls aan de snelheid van je website resulteert in een verhoogde gebruiksvriendelijkheid, lagere bounce rate en verbeterde positie in de zoekmachine. Snel rendement voor een scherp tarief!

Start bij MediaGarant met website optimalisatie.

Keuzehulp nodig?

Onze media-adviseurs gaan graag op onderzoek uit om de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf uit te zetten.

Vragen over de snelheid van jouw website?