De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) is sinds enkele maanden partner van MediaGarant, aangesloten op de Nationale Onderwijsgids. Beide partijen kennen hun oorsprong in het onderwijs, waardoor een prettige basis wordt gelegd om samen te werken aan de toekomst.

Over de Vereniging Openbaar Onderwijs

De Vereniging Openbaar Onderwijs bestaat al sinds 1866, en stond eerder bekend als ´Vereeniging Volksonderwijs´. De Vereniging Openbaar Onderwijs behartigt de belangen van het openbaar onderwijs en streeft een onderwijssysteem na waarin kinderen van ouders met verschillende achtergronden met elkaar naar school gaan, met elkaar leven en dus ook met elkaar leren.

‘’Het contact met de alle medewerkers is plezierig, de lijnen zijn kort’’

Samenwerking met MediaGarant

MediaGarant en de Vereniging Openbaar Onderwijs hebben een samenwerking via het platform Nationale Onderwijsgids. Inmiddels zijn we samen een langdurige samenwerking aangegaan, waarmee de VOO directe toegang heeft tot alle diensten vanuit het mediapakket. Dit pakket bestaat uit diverse diensten, zoals webvertorials, blogs, sociale mediaberichten, vacatures en events. Het biedt de Vereniging Openbaar Onderwijs de kans om standpunten te delen en aandacht te geven aan inhoudelijke vraagstukken binnen het onderwijsveld. Zij bereiken via het platform direct duizenden onderwijsprofessionals, docenten, studenten en ouders.

VOO over de samenwerking
“Ik ervaar het contact met alle medewerkers als plezierig, de lijnen zijn kort. Als ik vragen heb of er gaat iets niet goed met het aanvragen van een bericht dan is dit altijd snel opgelost.”
Evita, Communicatieadviseur Vereniging Openbaar Onderwijs.

Related Projects