Een responsive website: altijd en overal

Je wilt de perfecte weergave van je website op desktop, mobiel én tablet. Dat is echter helemaal zo vanzelfsprekend. Zeker in deze tijd, waarin mensen steeds vaker surfen op hun mobiel en tablet, is een responsive website van cruciaal belang.

Maak je website responsive op alle devices, waardoor bezoekers altijd de hoogste gebruiksvriendelijkheid ervaren.

Een functionele website op alle devices

Wil je een zo breed mogelijk publiek naar jouw website trekken, dan is het essentieel om overal dezelfde beleving te bieden. Wat zijn de voordelen van een responsive website?

Beeldverhouding

Het belangrijkste verschil tussen een website op mobiel en desktop is de beeldverhouding. Een volledige weergave op mobiel kan er op de desktop heel anders uitzien, namelijk met veel lege ruimte langs de zijkant. Dit is een voorbeeld van een website die niet volledig responsive is. Wij ontwikkelen voor onze klanten een website welke op alle devices dezelfde look & feel geeft.

Responsive standaard

Het gaat ver om te zeggen dat non-responsive websites geen nieuwe bezoekers kan aantrekken. Echter, een responsive website is steeds meer de standaard geworden. Men verwacht op mobiel of tablet hetzelfde overzicht, een prettige navigatie en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Optimaliseer daarom je website en maak deze volledig responsive voor bezoekers.

Mobile First Index

De Mobile First Index is een nieuwe manier voor de indexering van websites door de Google zoekmachine en bot. Voorheen werd door Google Search hoofdmatig de desktop versie van een website gebruikt om pagina’s te indexeren. Nu meer mensen gebruikmaken van Google Search op de mobiel, is deze variant leidend voor de beoordeling en vindbaarheid van je website.

Vandaag nog een responsive website?

Wil je snel beschikken over een responsive website en bezoekers op alle devices dezelfde beleving bieden? MediaGarant ontwikkelt een responsive website voor een scherpe prijs.

Keuzehulp nodig?

Onze media-adviseurs gaan graag op onderzoek uit om de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf uit te zetten.

Vragen over jouw website?