Platform Talent voor Technologie

Platform Talent voor Technologie richt zich op het enthousiasmeren van jongeren voor techniek. Een belangrijk streven, zeker in deze tijd. Er is veel vraag naar jongeren, maar hoe kan je deze doelgroep effectief bereiken? TechniekTalent.nu ging de uitdaging aan samen met de Nationale Onderwijsgids.

Aanleiding campagne

Jongeren & Techniek: het verdient meer aandacht. PTVT zet zich in om ICT en Technologie talent bij jongeren te helpen ontwikkelen. Technologie maakt het verschil, en daarom startte het Platform Talent voor Technologie via de Nationale Onderwijsgids, platform van MediaGarant, een uitgebreide campagne om hier aandacht voor te vragen.

Jongeren & Techniek

PTVT is gedurende een langere periode als content partner aangesloten geweest bij MediaGarant en de Nationale Onderwijsgids. Op de Nationale Onderwijsgids zijn onder meer blogs, nieuwsberichten, video’s en social media berichten ingezet om het bereik van Platform Talent voor Technologie te vergroten onder haar doelgroep in het onderwijs. Andersom is MediaGarant ook partner geworden van PTVT. Met deze strategische samenwerking hebben beide bedrijven een succesvolle campagne gedraaid. Ook nu worden nog warme contacten onderhouden.

Bezoek de website van Platform Talent voor Technologie: www.ptvt.nl

Branche specifiek bereik van de doelgroep

De Nationale Onderwijsgids is één van de branche specifieke websites van MediaGarant. Hier kunnen bedrijven met een gesegmenteerde doelgroep effectief adverteren met gestandaardiseerde pakketten, dan wel kiezen voor maatwerk. De online gidsen worden dagelijks bezocht door duizenden professionals, bedrijven en volgers van de branche.

Related Projects