Het EuroCollege is al sinds 2018 onafgebroken aangesloten bij MediaGarant en de Nationale Onderwijsgids. Een unieke samenwerking op basis van een uitgebreid mediapakket, waarmee het EuroCollege direct gekoppeld is aan alle mogelijkheden die de Nationale Onderwijsgids heeft te bieden voor bezoekers én onderwijsorganisaties.

Over EuroCollege

Het EuroCollege is een landelijk georiënteerde hogeschool voor mbo- en hbo-studenten. Voor de klas staan docenten uit de praktijk, waardoor studenten op een unieke manier kennis maken met diverse vakgebieden. Het EuroCollege kenmerkt zich door kleinschalig onderwijs, met maximaal 250 studenten per vestiging in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven of Groningen. Als missie heeft EuroCollege het volgende geformuleerd: de concurrentiepositie van afgestudeerde professionals dusdanig ontwikkelen, dat zij met een (blijvende) voorsprong de arbeidsmarkt betreden.

Online marketing vanuit mediashop

Juist omdat het EuroCollege beschikt over een landelijke doelgroep en directe link met het onderwijs, hebben zij gekozen voor een mediapakket op de Nationale Onderwijsgids. Vanuit een eigen portal kunnen zij gerichte diensten inzetten, zoals: blogs, webvertorials, social media (FB & TW), blogs, display (banners), vacatures en grote events (Open Dagen). Deze diensten worden direct zichtbaar onder duizenden actieve en relevante bezoekers van de Nationale Onderwijsgids.

Een succesvolle samenwerking

MediaGarant en het EuroCollege ervaren de onderlinge samenwerking sinds 2018 als uitermate prettig. Ook in de toekomst zullen we blijven bouwen aan het versterken van onze wederzijde visie en ambities binnen het onderwijs, en de rol die online marketing binnen de onderwijsbranche kan invullen.

Ben je als student of (aankomend) docent benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van het EuroCollege? Bezoek dan eens de website: www.eurocollege.nl

Related Projects