KPC Groep: verstand van leren, gevoel voor mensen

Na een eerdere succesvolle samenwerking tussen KPC Groep en MediaGarant zijn we per december 2020 opnieuw een partnership aangegaan. KPC Groep staat als landelijk opererend onderwijsadviesbureau met twee benen in het onderwijs. Als netwerkorganisatie werken de aan KPC Groep verbonden adviseurs, coaches, trainers, projectleiders en interim-professionals voor onderwijsorganisaties in po, vo, (v)so, praktijkonderwijs en mbo en voor samenwerkingsverbanden.

Dit doet KPC Groep vanuit onder meer de volgende inhoudelijke expertises:

  • Onderwijs anders organiseren
  • Kwaliteit van onderwijs en  kwaliteitszorg
  • Sociale veiligheid op scholen
  • Doorlopende leerlijnen
  • Leren en werken bij kwetsbare jongeren

De doelgroepen van KPC Groep hebben een duidelijke click met één van de platformen van MediaGarant: de Nationale Onderwijsgids. Een uitstekende basis om samen te werken.

Samenwerking met KPC Groep

Na een korte periode zonder samenwerking hebben KPC Groep en MediaGarant de relatie weer aangehaald. Het oogmerk van KPC Groep: meer zichtbaarheid genereren binnen de onderwijsbranche, waarbij de Nationale Onderwijsgids als nieuwsmedium een interessante rol speelt. De aandacht is daarin uitgegaan naar een mediapakket over een langere looptijd. Bedrijven met een mediapakket beschikken over uitgebreide mogelijkheden om hun bedrijf op het aangesloten platform, in dit geval de Nationale Onderwijsgids, te promoten. De diensten uit het mediapakket kunnen door KPC Groep zelf worden vormgegeven binnen de mediashop van MediaGarant, terwijl de website en social media kanalen van de Nationale Onderwijsgids dienen als uiteindelijke platformen. 

Creatieve vrijheid

Binnen de mogelijkheden van het mediapakket heeft KPC Groep de creatieve vrijheid om haar eigen producten en diensten in te zetten én presenteren voor de doelgroep. Op de Nationale Onderwijsgids komen dagelijks duizenden mensen vanuit alle lagen van het onderwijs om het laatste nieuws te volgen, en dit is dan ook een aantrekkelijk platform voor KPC Groep om zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. De samenwerking tussen MediaGarant en KPC Groep loopt nog 5 jaar door, en er is sprake van een duidelijke ambitie: blijven groeien door ontwikkelen en delen van relevante en interessante content.

Meer weten over de expertise en ervaring van KPC Groep? Ontdek het op de website www.kpcgroep.nl

Related Projects