Bij Unia12 beleef je het perfecte avondje uit in Leeuwarden. Een smaakvolle keuken, met een wisselende kaart, en unieke whiskey workshops voor een totaalbeleving. Tijdens de coronacrisis heeft MediaGarant vrijblijvend advies gegeven over de invulling van reclame nu en in de toekomst.

Unia12 is de plek voor heerlijke gerechten, borrelplanken en verschillende wijnarrangementen in een kleine & gezellige omgeving

Opstarten na corona

Unia12 heeft MediaGarant benaderd ten tijde van de coronacrisis. Om de horeca een steuntje in de rug te geven, hebben we aangeboden een vrijblijvend advies uit te brengen over de mogelijkheden om te adverteren. Het doel van Unia12 was om ná de corona-periode, en met de heropening van de horeca, vaste en nieuwe gasten te mogen verwelkomen in het restaurant. Door exclusieve campagnes in te zetten op de regio Leeuwarden, de doelgroep te segmenteren op interesses én de juiste zoekwoorden te selecteren gaan we van de heropening van Unia12 een succes maken.

Advies op meerdere gebieden

Bij MediaGarant hebben we niet gekozen voor één strategie. We geven vrijblijvend advies en bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere strategieën. We zijn open en eerlijk over de kosten en daaruit voortvloeiende resultaten voor bedrijven. Ook in tijden dat financieel minder mogelijk is, is het namelijk belangrijk om te blijven investeren in groei en bereik.

Unia12: Dineren en Borrelen. Ontdek het op: www.unia12.nl

Related Projects