LIDEKA HOME

Lideka Home maakt het leven leuker, gezelliger en aantrekkelijker. Binnen de webshop vind je alle producten waarmee je die fijne sfeer meeneemt naar huis. Met unieke LED-verlichting creëer je zowel binnen als buiten een comfortabele omgeving; een plek waar je zelf graag bent, en waar je het liefst zit met de mensen om wie je het meest geeft. De sfeer van vandaag met producten voor de toekomst. Lideka Home wil binnen haar segmenten Led strips, Solar tuinverlichting en Solar powerbanks verdere online groei realiseren.

untitled-design-max-quality-42

Bezoek de website van Lideka Home

lidekahome.nl

Klantcase

Investeren in het sfeervolle ‘thuisgevoel’, dat is wat Lideka Home vooral probeert te bereiken. Vanaf het eerste moment is een start gemaakt met SEO, om zodoende de website van Lideka Home beter vindbaar te maken in de zoekmachine. De focus lag daarbij op de drie bovengenoemde onderdelen: Led strips, Solar tuinverlichting en Solar powerbanks. Dankzij een combinatie van On Page SEO en Off page linkbuilding is geïnvesteerd in het organische bereik van Lideka Home.

Doelstelling

Bij aanvang van de samenwerking tussen Lideka Home en MediaGarant vonden we eerstgenoemde terug op posities buiten de top-10 op de genoemde producten. Dat moest veranderen. Uit onderzoek bleek eveneens dat het met de huidige concurrentie op diverse zoekwoorden meevalt. Een top-10 positie op diverse zoekwoorden, waarmee de online vindbaarheid van Lideka Home online een boost krijgt, behoort daarom absoluut tot de mogelijkheden.

Aanpak

Vooraf is een nulmeting uitgevoerd op de vindbaarheid van Lideka Home op verschillende zoekwoorden. Lideka Home heeft bij MediaGarant gebruik gemaakt van een eigen accountmanager, waarmee diverse strategieën zijn ontworpen. Omdat SEO een strategie van de lange adem is, zijn we een samenwerking op de lange termijn aangegaan, eveneens terug te vinden in de planning. Een veelzijdige aanpak met On Page en Off Page SEO zal moeten leiden tot een verbeterde ranking van de website van Lideka Home.

Resultaat

In de afgelopen maanden is daarmee al een flinke groei in de vindbaarheid van de website gerealiseerd, en dat zal zich in de komende periode enkel verder uitbreiden. De samenwerking tussen Lideka Home en MediaGarant kan rekenen op wederzijdse tevredenheid. We kijken uit naar de toekomst.

Resultaten maken we graag meetbaar. Daarom houden we de organische zoekresultaten van Lideka Home nauwlettend in de gaten. Zo weten we precies hoe goed keywords scoren en kunnen we optimaliseren bij veranderingen in het zoekresultaat. Bovenstaand vind je een impressie van de resultaten die Lideka Home in de zoekmachine heeft doorgemaakt ten tijde van onze SEO optimalisatie.

Wil jij zelf ervaren hoe SEO een boost kan geven aan de vindbaarheid van je website in de zoekmachine? Onze SEO specialisten gaan graag met je aan de slag. Met een uniek en gevarieerd pakket nemen we alle onderdelen van zoekmachine optimalisatie mee, zodat jouw website prominent aanwezig is in de zoekmachine.

Ontdek er alles over: https://mediagarant.nl/seo-uitbesteden/ 

untitled-design-max-quality-43
Related Projects