Soekie Onderhoudsbedrijf is actief binnen de onderhoud van woningen en bedrijfspanden, werkzaam in de regio Den Haag. Voor de nieuwe website heeft eigenaar Erick Soekardi contact opgenomen met MediaGarant. Het doel van de samenwerking was even helder als uitdagend: bezoekers op een verfrissende manier kennis laten maken met de diensten van Soekie Onderhoudsbedrijf. En dat zijn er nogal wat. Lees snel verder.

Over Soekie Onderhoudsbedrijf

Soekie Onderhoudsbedrijf is al enige jaren actief binnen de renovatie en het onderhoud van vastgoed. En zoals je wellicht weet, heeft alles rondom onderhoud periodiek behoefte aan een professionele blik. Dat is waar Soekie Onderhoudsbedrijf om de hoek komt. Dit bedrijf werkt in een hecht team aan het onderhoud van woningen en bedrijfspanden, zowel aan de binnen- als buitenzijde. Aan de buitenzijde van de woning betreft dit het renoveren en opfrissen van de gevel, kozijnen en meer. Binnenshuis gaat het om onderhoud, kleine renovaties en alles waarmee jij ambiance in huis creëert.

Weten wat Soekie Onderhoudsbedrijf voor jou kan betekenen? Inmiddels staat meer informatie op de website: https://www.soekie-onderhoudsbedrijf.nl/

Samenwerking met MediaGarant

Erick Soekardi kwam binnen met de wens om op de eigen, nog te maken website, unieke en vriendelijke teksten te schrijven. Laagdrempelig om de bezoeker direct een goed gevoel te geven, maar ook vanuit een professioneel oogpunt. De content marketeers van MediaGarant zijn daarop aan de slag gegaan. Unieke teksten, oog voor de klant, maar natuurlijk ook een stuk marketing om de website vindbaar te maken in de zoekmachine. En dat vraagt om een gouden middenweg: klantvriendelijk en professioneel, precies zoals klanten van Soekie Onderhoudsbedrijf dat willen.

‘Een gouden middenweg tussen vriendelijke informatie en scorende webteksten’

Toekomst Soekie Onderhoudsbedrijf

Inmiddels bestaat wederzijdse tevredenheid over de gemaakte teksten. De website van Soekie Onderhoudsbedrijf staat inmiddels, en is klaar om bezoekers te verwelkomen. Uiteraard kijken we uit naar een eventuele samenwerking die mogelijk in het verschiet ligt.

Related Projects