Linkbuilding Partner

Linkbuilding is een waardevolle factor om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Dankzij kwalitatieve backlinks komen eveneens meer bezoekers op de door jou gekozen landingspages. Wij beschikken over diverse branche specifieke websites, met een duidelijk bezoekersprofiel. Ben je op zoek naar sterke domeinen voor een uitbreiding van je linkprofiel? MediaGarant kan jou daarbij helpen.

Content Partner

Dankzij een strategische samenwerking met onze content partner beschikken wij over unieke mogelijkheden om linkbuilding op te starten. Websites in specifieke branches, waar dagelijks door een professionele redactie het laatste nieuws wordt gedeeld met duizenden relevante bezoekers. Klik op de websites voor een impressie:

Zorg

Bezoeken

Onderwijs

Bezoeken

Recreatie

Bezoeken

Transport

Bezoeken

Bouw

Bezoeken

Horeca

Bezoeken

Relevante cijfers

Om het onze partners zo makkelijk mogelijk te maken, zijn we graag transparant. In onderstaand overzicht vind je de belangrijkste cijfers van onze websites met betrekking tot linkbuilding. Vanuit Majestic zijn de volgende elementen gemeten:

Domain Authority (DA),Trust Flow (TF), Citation Flow (CF), Domain Rating (DR) en Referring Domains (RD).

Wij staan achter onze producten, en zijn altijd in ontwikkeling. Cijfers worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden, zodat jij snel en effectief de beste keuze kunt maken voor linkbuilding. Onze bron Majestic is een onafhankelijke tool voor het meten van de kwaliteit van websites.

Website DA TF CF DR RD’s
Nationale Zorggids 45 21 53 67 1.400
Nationale Onderwijsgids 45 19 55 62 1.226
Nationale Transportgids 19 9 25 8 52
Nationale Recreatiegids 15 12 24 7 55
Nationale Bouwgids 19 9 27 10 56
Nationale Horecagids 18 6 20 15 90

Bron: Majestic 

De prijzen om te starten met linkbuilding vind je in de tariefkaart van MediaGarant.

Voordelen linkbuilding bij MediaGarant

  • Een branche specifieke doelgroep
  • Zichtbaar voor duizenden relevante/unieke bezoekers
  • Kwalitatieve domeinen
  • Artikelen blijven permanent online staan
  • Duurzame relatie

We streven naar een samenwerking op basis van natuurlijke backlinks, want dat bepaalt de absolute waarde van linkbuilding.

Blog laten schrijven

Een blog schrijven op externe platformen? Dat zien we steeds vaker. MediaGarant biedt uitstekende mogelijkheden om de vindbaarheid van jouw merk en website te vergroten. Bereik vakgenoten, specialisten en geïnteresseerde lezers uit branche specifieke doelgroepen. De voordelen van een blog bij MediaGarant:

  • Directe toegang tot platform met duizenden bezoekers
  • Dé kans om je netwerk te doen groeien buiten het eigen domein
  • Blogs geplaatst op websites met een hoge pagina autoriteit
  • Je bepaalt zelf de vorm en inhoud van de blog

Blogs laten we permanent online staan. Kwalitatieve content blijft daarom doorlopend interessant voor de bezoeker, waardoor je langdurig meer bezoekers op je eigen website genereert.

Blog gidsen
  • Meer over Bloggen 

Word jij onze Linkbuilding Partner?

Linkbuilding is doorlopend in ontwikkeling. Wil jij een impuls geven aan de page authority, meer relevante bezoekers op je website verwelkomen én beter gevonden worden in de zoekmachine? Maak de keuze voor linkbuilding.

Starten met Linkbuilding?

0
0
0
0