Content marketing

Meer dan ooit is het belangrijk om online zichtbaar te zijn voor de doelgroep. Op de eigen website, maar ook op relevante externe websites en social media. Door te investeren in content marketing realiseer je het optimale bereik op korte én lange termijn. Investeren in content marketing zorgt voor een duurzaam resultaat.

Meer weten over de waarde van content marketing of hier direct gebruik van maken?

Wat bereik je met Content Marketing?

Wat zijn de voordelen?

  • Beter vindbaar in de zoekmachine in combinatie met de juiste zoekwoorden- en termen
  • De kans om een duurzame relatie op te bouwen met je (potentiële) doelgroep en loyale volgers
  • Op meerdere relevante plekken zichtbaar voor de doelgroep

Content marketing is een strategische keuze. De doelgroep verwacht bij jou relevante informatie en een goed aanbod te vinden, en juist daar voorziet content marketing in. Op basis van jouw doelstellingen en USP’s gaan we aan de slag.

Onze Content Marketing diensten

Relevante bezoekers naar je website trekken? Dat doe je met de inzet van content.
Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

SEO teksten

Search Engine Optimization (SEO) staat voor zoekmachine optimalisatie, het beter vindbaar maken van jouw website voor de doelgroep in de organische zoekresultaten. Wil je ook scoren met piekfijne SEO-teksten, blogs en commerciële artikelen om online meer resultaten te genereren?

Linkbuilding

Linkbuilding is interessant wanneer je wilt werken aan de vindbaarheid van de website. Het ‘opbouwen’ van links doe je zowel intern als extern. Met een goed linkprofiel komt de gewenste doelgroep van buitenaf op je website, terwijl sterke interne links de bezoeker naar de belangrijkste pagina’s van je website leiden.

Combineer Content met Advertising 

Content Marketing werkt nog beter in combinatie met Advertising.

Bereik de relevante doelgroep op twee manieren 

Indrukwekkende teksten laten maken?

Content marketing werkt. Wij schrijven teksten die beter scoren in de zoekmachine en geven jouw website een voordelige impuls. Beter vindbaar worden, meer relevante bezoekers én de juiste boodschap overbrengen? Selecteer direct jouw bundel.

Vragen over Content Marketing?