Twitter marketing

Twitter voor bedrijven? Zeker! Dit sociale medium is een wezenlijk onderdeel van Social Media Marketing. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat 48% van de actieve Twittergebruikers graag op de hoogte wil blijven van nieuws rondom een bedrijf of merk. Het perfecte platform voor branding.

Twitter is al jaren een stabiel platform om als bedrijf te werken aan je naamsbekendheid en een actieve community te ontwikkelen. Ook adverteren is hier mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van video pre-rolls en app only ads.

Voordelen Twitter marketing

Twitter kent niet alleen voor reguliere gebruikers veel mogelijkheden, maar ook voor bedrijven. Het biedt dezelfde mogelijkheden in het bereiken van de doelgroep, het opbouwen van een merknaam het uiteindelijk het uitbouwen van deze relatie richting een conversie. Dit zijn de voordelen van Twitter marketing:

  • Ontwikkeling klantloyaliteit door eigen activiteiten
  • Genereer social verkeer naar de eigen website
  • Volgers worden ambassadeurs van je merk
  • Adverteren: look-a-like profielen targetten die matchen met je doelgroep

Was je als bedrijf nooit overtuigd van Twitter? Er ligt een enorme kans in het opbouwen van een duurzame relatie met je actieve volgers.

Twitter marketing

Twitter marketing laten werken

Onze specialisten in social media marketing vertellen je graag hoe je Twitter kunt koppelen aan een effectieve marketingstrategie. Wil je samen met MediaGarant verrassende resultaten boeken?

Vragen over Twitter marketing?

0
0
0
0