Instagram Advertising

Instagram is al enige tijd onderdeel van Facebook. Beide social media platformen hebben hun krachten óók gebundeld in advertising. Wil je adverteren op Instagram? Koppel je Instagram bedrijfspagina dan binnen Facebook Business, en begin een succesvolle campagne. Op basis van een automatische campagne bekijkt Facebook waar op welk moment het optimale resultaat is te realiseren, Facebook of Instagram.

Facebook Advertising in combinatie met Instagram is voordelig en zeer effectief. Wist je dat MediaGarant ook Facebook Partner is? Wij verzekeren je van online succes voor ieder budget.

Voordelen adverteren op Instagram

Adverteren op Instagram gebeurt vanuit het programma Facebook Business. Wat zijn de voordelen van Instagram als platform om te adverteren?

  • Zelfde opties in het bepalen van je doelgroep/bereik
  • Call-To-Action om de doelgroep te activeren
  • Instagram laat nog altijd een groei in gebruikers zien
  • Carrousel, video en afbeelding: jij kiest de vorm

Het grootste voordeel van Instagram is natuurlijk de combinatie met Facebook. Hierdoor adverteer je tegelijkertijd op twee van de grootste social media kanalen, en bent verzekerd van het optimale bereik op ieder moment. Ben je al bekend met de mogelijkheden van Facebook Advertising?

Een succesvolle Instagram campagne starten?

Als Facebook Partner vinden we het belangrijk dat voor met jouw budget het maximale resultaat wordt gerealiseerd. Bij MediaGarant zetten we ons graag in voor jouw online succes. Is jouw doelgroep ook te vinden op Instagram? Samen realiseren we een efficiënte campagne.

Vragen over Facebook Advertising en Instagram?

0
0
0
0