Standaard Mediapakket

Is de doelgroep van jouw bedrijf te vinden in een specifieke branche? Ontdek dan de mogelijkheden van MediaGarant. Met een bedrijfspresentatie ben je voor geïnteresseerde bezoekers op een branche specifieke website te vinden. Combineer dit met een display (banner) campagne, en bereik je doelgroep op het internet.

Effectief en blijvend aanwezig zijn? Dat kan al voor slechts 500 euro p.j.

mediapakket mediagarant

Bedrijfspresentatie

Een bedrijfspresentatie op de Nationale Onderwijs Gids is verrassend veelzijdig. Verbind je naam aan een branche specifieke website, en zorg ervoor dat je ook buiten het eigen platform kan worden gevonden door de doelgroep. Presenteer je school, instelling of bedrijf op een positieve manier. Vertel over de geschiedenis, visie en al het andere waarom bezoekers bij jou op de juiste plek zijn.

Koppel daarnaast de website en aanverwante social media kanalen aan de Nationale Onderwijs Gids. Je wordt beter gevonden in de zoekmachine, ontvangt meer bezoekers op de eigen website en het aantal actieve volgers op social media blijft groeien. Tot slot zorgt de externe vermelding op onze branche specifieke website ervoor dat je eigen website óók een impuls krijgt. Je creëert blijvende waarde met een bedrijfspresentatie.

Display campagne

Banners vallen op! Ontdek het gemak waarmee je meer bezoekers naar je website trekt. Binnen dit pakket ontvang je van onze specialisten een professionele bannerset, welke we op basis van jouw voorkeuren ook gaan inzetten. Gegarandeerd 50.000 vertoningen en een groot aantal nieuwe bezoekers die op je website terechtkomen. De banner bevat een logo, beeldmateriaal en slogan die passen bij jouw organisatie. Wil je ook opvallen tussen al die andere partijen? Profiteer van een display campagne op maat, onder voorwaarden van no cure, no pay. De bannerset mag je houden!

Website scan

Jouw website laten beoordelen op alle belangrijke aspecten? Website snelheid, caching, veiligheid en mobiele responsive. We scannen je website met een professionele tool, en delen de resultaten binnen een uitgebreide rapportage. Verbeterpunten nemen we graag samen met jou door. Uiteraard binnen de voorwaarden van het pakket.

Eigen mediaportal

Krijg toegang tot je eigen mediaportal. Nieuwtjes toevoegen aan je bedrijfspresentatie? Dan kan je helemaal zelf binnen het mediaportal.