Wat is Remarketing?

Bezoekers hebben al interesse getoond in je product/dienst, maar zijn (nog) niet overgegaan tot een actie. Zonde! Bezoekers van je website zijn waardevol. Hoewel niet iedere bezoeker zal overgaan tot een aankoop of contact opneemt, mis je potentiële omzet wanneer bezoekers onverrichter zake jouw website weer verlaten. Met remarketing track je een bezoeker en laat deze middels gerichte reclame terugkeren. Doeltreffend en efficiënt.

Met remarketing verhoog je de conversieratio op jouw website. Ook de positieve effecten ervaren?

De voordelen van Remarketing

Waarom kies jij voor remarketing?

  • Klanten/bezoekers komen vaker terug op je website
  • Advertenties zijn afgestemd op de interesse van een bezoeker
  • Je krijgt inzicht in wáár bezoekers afhaken op je website
  • Zeer effectief door merkherkenning

En tot slot verhoog je de conversieratio. Dit betekent dat je meer online resultaat genereert binnen alle bezoekers van je website. Contact opnemen, een offerte opvragen of zelfs een aankoop doen: het is een stap dichterbij met remarketing bij MediaGarant.

Retargeting

De functie van Remarketing

Dankzij remarketing komen bezoekers terug. Hiernaast hebben we een korte cyclus beschreven van de weg die een bezoeker aflegt. Bezoekers verlaten de website in eerste instantie zonder aankoop, maar keren na het zien van jouw advertentie wél terug om over te gaan tot een aankoop of contactaanvraag. Remarketing is daarnaast heel breed in te zetten, zowel via social media als Google. Je bepaalt zelf wanneer je de bezoeker terug wilt pakken, en mist hierdoor geen potentiële omzet.

Remarketing

Wil je huidige bezoekers vaker terugzien? Start nu met Remarketing.

Laat bezoekers niet zomaar weglopen! Kies voor remarketing en verhoog de waarde van iedere bezoeker. Direct aan de slag?

Keuzehulp nodig?

Onze media-adviseurs gaan graag op onderzoek uit om de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf uit te zetten. Remarketing speelt een steeds grotere rol. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Vragen over Remarketing?

0
0
0
0