Vacature

Ben je op zoek naar een professional om jouw organisatie te versterken, dan plaats je een vacature op één van onze branche specifieke websites. Breng een vacature optimaal onder de aandacht. Geen dure accountmanagers of onoverzichtelijke vacaturebanken, maar een gerichte plek om die ene potentiële professional te vinden. De inhoud van de vacaturetekst blijft in eigen beheer. De vacature zelf blijft tenminste 60 dagen online staan, tenzij anders aangegeven. Ben je met jouw onderneming actief in de branches Zorg, Recreatie, Onderwijs of Transport? Dan plaats je jouw vacature eenvoudig en direct binnen onze vacaturebank. Voorbeelden daarvan staan onderaan deze pagina.

Mogelijkheden van een vacature

Een vacatureplaatsing op onze website is zeer waardevol voor jouw organisatie. Dit is slechts één van de mogelijkheden van content marketing zoals we die bij MediaGarant aanbieden. Bij het uitzetten van een vacature wil je effectief zoveel mogelijk mensen bereiken, welke direct in aanmerking komen voor de betreffende functie. Omdat wij volledig branche specifieke websites beheren, komt jouw vacature altijd terecht bij de juiste doelgroep en prominent in beeld binnen onze vacaturebank. De omschrijving van de vacature bepaal je helemaal zelf en vervolgens plaats je deze vacature direct op een prominente plek van de website. Laagdrempelig en doeltreffend!

Als toegevoegde waarde deelt MediaGarant vacatures met actieve volgers op social media kanalen. MediaGarant beschikt over diverse kanalen op Twitter en Facebook, waar werkzoekenden doorlopend op zoek zijn naar een nieuwe functie in de Zorg, Recreatie, Onderwijs of Transport.

Gericht op zoek naar een nieuwe professional

Jouw vacature op een website waar alleen jouw doelgroep kijkt; dat is het grote voordeel van een vacatureplaatsing. In de vacature krijg je de ruimte om alle relevante informatie met betrekking tot de functie te benoemen én voegt een directe link toe naar de vacaturepagina op de eigen website. Hiermee vergroot je niet alleen je bereik, maar zorgt ook voor meer bezoekers op de website en een betere online zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Dat biedt mogelijkheden in combinatie met de overige opties binnen content marketing.

Bekijk onze vacaturebanken:

Nationale Onderwijsgids
Nationale Zorggids