Krijg meer sales, leads en klanten met Facebook advertising!

Pak meer sales, leads en klanten met Facebook Ads

Efficiënt in kosten, effectief in resultaat

Winnen met Facebook

Bedrijven die impact willen maken, starten met een social media campagne van MediaGarant. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen een strakke social media campagne online hebt staan. Zo ontvang je snel meer leads, aanvragen en sales. Tegelijk groeit je naamsbekendheid. Bij ons hoef je geen ingewikkelde accounts of creditcards te koppelen. Het enige dat jij hoeft te doen is akkoord geven: wij doen de rest!

Wat kost het?

Wil je erachter komen of Facebook voor jouw bedrijf werkt? Begin met een proefcampagne: eenmalig €350,-. Voor dit bedrag richten wij een complete campagne in, inclusief advertentiemateriaal voor 30 dagen. Mocht Facebook voor jouw bedrijf goed werken, dan breiden we de campagne verder uit en richten we ons op een duurzame samenwerking voor langere tijd.

Direct starten!

Laat op deze pagina je telefoonnummer of gegevens achter om de aanbieding te claimen. Hierna zullen wij snel contact met je opnemen, en bepalen de strategie om voor jouw bedrijf de  beste de campagne te ontwikkelen. Social Media Marketing met impact. Deze actie loopt tot 1 april 2021 (01-04-2021).


  Zijn er nog vragen?

  De campagne duurt 30 dagen en is eenmalig zonder automatische verlenging!

  NEE!

  De prijs van dit actiepakket is een all-in prijs. Je betaald voor wat je ziet.  Makkelijk en overzichtelijk.

  Samen met een gecertificeerd marketeer wordt de campagne opgebouwd. U weet als geen ander waar uw klanten op zoeken. Daarom zal de marketeer contact met u opnemen en samen een doelgroepenanalyse uitvoeren. Zo wordt uw budget optimaal benut.

  Mediagarant Google Certified Professionals

  Na de proefmaand krijgt u een uitgebreid rapport. Daarnaast zal een specialist contact met u opnemen. Daarna is het helemaal aan u of u met ons door wilt. Wij weten zeker dat u na deze maand tevreden zult zijn.

  Door je gegevens achter te laten op deze pagina ben jij er zeker van dat je gebruik kan maken van deze tijdelijke aanbieding. In een vervolggesprek met een gecertificeerd marketeer bepalen we de juiste online strategie voor jouw bedrijf.

  De doelstelling van een campagne is voor elk bedrijf anders. Wanneer jouw bedrijf graag meer telefonische aanvragen ontvangt, zullen wij daarop inzetten. Doel je meer op leads of webverkeer, dan zal daar de focus op liggen. Je weet bij ons altijd precies wat het heeft opgeleverd. Aan het eind van de campagne krijg je een makkelijk te begrijpen resultatenrapport. Na de campagne neemt een marketeer telefonisch contact met je op om het rapport door te nemen. Wel zo duidelijk.

  Facebook Campagne Prijs normaal Actieprijs
  Opstarten en implementeren €250,- Tijdelijk GRATIS!
  Onderhoud campagne €150,- €150,-
  Advertentiebudget €200, €200,-
  Uitgebreid resultatenrapport €100, Tijdelijk GRATIS
  Tijdelijk 50% goedkoper Normaal: €700,- NU VOOR: €350,-

  Zet mij op #1 in Facebook!

  Wil jij meer weten over deze tijdelijke aanbieding of ga je liever meteen van start? Laat dan hier je gegevens achter.

  Wij zijn aangesloten bij:

  IAB Nederland Mediagarant
  Mediagarant Google Certified Professionals
  Facebook Certified

   Zet mij op #1 in Facebook!

   Wil jij meer weten over deze tijdelijke aanbieding of ga je liever meteen van start? Laat dan hier je gegevens achter.

   Wij zijn aangesloten bij: