Facebook & Instagram Advertising

Adverteren op twee platformen tegelijkertijd. Facebook & Instagram bieden min of meer dezelfde mogelijkheden in Advertising als Google. Met een Facebook Business account kan je eenvoudig je doelgroep, doelstelling en type campagne bepalen. Advertenties worden geplaatst in de tijdlijn van je doelgroep, en dat betekent dat je gegarandeerd zichtbaar bent. Dankzij een strategische samenwerking tussen Facebook & Instagram ben je nu op ieder moment van de dag verzekerd van het optimale bereik.

Facebook Advertising in combinatie met Instagram is voordelig en zeer effectief. Wist je dat MediaGarant ook Facebook Partner is? Wij verzekeren je van online succes voor ieder budget.

Voordelen Facebook Business

Adverteren op Facebook doe je vanuit een eigen Facebook business-account. Heb je ook een Business account op Instagram? Koppel dan beide accounts en ervaar de voordelen. Naarmate jij je doelgroep scherper afbakent, zal de campagne meer resultaat opleveren met minder budget. Wat zijn de voordelen van Facebook Advertising in combinatie met Instagram?

  • Advertenties zijn altijd zichtbaar voor de door jou gekozen doelgroep
  • Je bouwt aan een actieve online community
  • Efficiënte inzet van je budget in relatie met het resultaat
  • Meer verkeer vanaf social media naar je website
  • Op ieder moment van de dag het optimale bereik

Steeds meer kleine en grote bedrijven kiezen voor Facebook Advertising, en jij?

Adverteren op Facebook

Een succesvolle Facebook campagne starten?

Als Facebook Partner vinden we het belangrijk dat voor met jouw budget het maximale resultaat wordt gerealiseerd. Bij MediaGarant zetten we ons graag in voor jouw online succes. Zie je de kansen van Facebook & Instagram in Advertising? Wij benutten ze!

Vragen over Facebook Advertising en Instagram?