Social Media Marketing (SMM)

Vrijwel alle Nederlanders zijn tegenwoordig te vinden op social media platformen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Hier ligt een enorme kans voor online marketing en een unieke mogelijkheid om de doelgroep te bereiken.

Wil je direct potentiële klanten bereiken? Dan kies je voor Social Media Marketing.

Voordelen van Social Media Marketing

Adverteren op social media is snel en doeltreffend. Ook jij als ondernemer bereikt via deze weg een relevante doelgroep. Wat zijn de belangrijkste voordelen van Social Media Marketing?

  • Gericht op regio, doelgroep en markt
  • Diverse kanalen
  • Creëren van naamsbekendheid
  • Realiseren van website verkeer
  • Meer leads en verkopen
  • Makkelijke manier om je merkidentiteit uit te dragen

En het mooiste: bij MediaGarant is Social Media Marketing een voordelige methode om online succes te verzekeren. Wij verzorgen maatwerk voor ieder budget.

Social Media marketing

Kies uit één of meerdere van onze Social Media diensten

Welk kanaal past het beste bij jouw bedrijf? Kies voor het optimale bereik en selecteer het platform waar jouw doelgroep zich bevindt.

Facebook

Het meest gebruikte social netwerk van Nederland. Een groot pluspunt van Facebook ligt in de uitgebreide mogelijkheden om hier te adverteren. Met een klein budget bereik je al gauw duizenden mensen uit jouw doelgroep of regio. Iedere click wordt bijgehouden en optimalisatie tijdens een campagne is mogelijk. Dit maakt Facebook Advertising erg rendabel.

Instagram

Een Instagram Business-account koppel je eenvoudig aan Facebook Business, waardoor je advertentie op beide kanalen wordt getoond. Afhankelijk van het meest relevante bereik kiest het systeem tussen Instagram en Facebook, waardoor je altijd het optimale resultaat genereert. Instagram is tegelijk flink aan het groeien. Maak gebruik van de mogelijkheden.

LinkedIn

Is een online platform voor professionals. Adverteren is hier interessant voor B2B bedrijven. Heeft jouw bedrijf een vacature? Dan is LinkedIn Advertising  bijzonder efficiënt in de zoektocht naar geschikte kandidaten. Adverteren op LinkedIn is zeer overzichtelijk. Kies eenvoudig de doelgroep en doelstelling, en maak resultaten meetbaar.

Twitter

Adverteren op Twitter is minder bekend, maar zeker niet minder effectief. Voordelen van deze Ad-variant zijn te vinden in de impuls voor je naamsbekendheid, meer bezoekers naar de eigen website en het opbouwen van een actieve community via dit netwerk. Twitter wordt gebruikt door miljoenen mensen. Wil jij hier zichtbaar zijn met je bedrijf?

Start nu met Social Media Marketing

Kies je doelgroep, locatie en doelstelling om direct van start te gaan. Duizenden actieve gebruikers van social media zitten op je te wachten. Bij ons ben je ook met een klein budget direct op weg naar online succes.

Vragen over Social Media Marketing?

0
0
0
0