Google Display Ads

Wat is het Display Network van Google precies? Dit is een verzameling van duizenden websites, applicaties en video’s. Jouw advertentie kan hier, op basis van relevantie, getoond worden aan een specifieke doelgroep. Dit netwerk biedt daarom uitstekende mogelijkheden om te werken aan je online zichtbaarheid en bereik.

Ontdek waarom jij ook wilt starten met Google Display Ads.

Wat zijn de voordelen van Google Display Ads?

Wanneer we het hebben over e-commerce, dan denken veel mensen aan Google advertenties. Snel resultaat door middel van tekstadvertenties in de zoekmachine. Display Ads zijn echter net zo interessant. Dit zijn doorgaans de banners/beeldadvertenties die je prominent tegenkomt op websites en binnen apps/video’s. Wat zijn de belangrijke voordelen van Google Display Ads?

  • Goede opties voor targeting doelgroep
  • Verbeterde naamsbekendheid
  • Meer visuele mogelijkheden
  • ‘Verloren’ klanten komen terug (retargeting)

Met Display Ads ben je altijd zichtbaar voor de doelgroep, welke bewust en onbewust in aanraking komen met je merknaam en product. Combineer je display advertising met zoekmachine optimalisatie, dan genereer je via twee wegen verkeer naar je website. Ook kiezen voor Display Ads?

Display advertising

Waarom Display Advertising?

Vrijwel alle visuele advertenties vallen in principe onder Display, maar er is zoveel meer mogelijk wanneer je kiest voor afbeeldingen. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, en dat geldt ook voor advertenties met een afbeelding. We hebben het hoofdmatig over banners die veelvuldig, en toch vaak subtiel op diverse websites te zien zijn. Het effect van deze Display advertenties is enorm: meer bezoekers én conversies.

Display Ad

Banner formaten

Banners zijn beschikbaar in diverse formaten. Bij MediaGarant kijken we naar alle mogelijkheden om met jouw budget het maximale resultaat te genereren. Hierdoor ervaar je direct de voordelen van Display Advertising. Formaten met de beste online prestaties zijn:

  • Leaderboard 728 x 90
  • Billboard 970 x 250
  • Medium Rectangle 300 x 250
  • Mobile Banner 320 x 100

Weten hoe je Google Display Ads voor jouw bedrijf in kan zetten?

Wij helpen je graag met de opzet van een succesvolle Display campagne. Dankzij onze laagdrempeligheid ben je al met een klein budget verzekerd van online succes. Informeer daarom snel naar de mogelijkheden bij MediaGarant.

Vragen over Google Display Ads?