De impact van Google Ads

Google Advertising is een directe strategie, waarbij bedrijven op korte termijn rendement willen behalen.  Ontdek ook de voordelen van Google Ads. Snel resultaat klinkt leuk, echter is Google AdWords voor veel bedrijven een complex geheel. Bij MediaGarant kies je voor Search, Display en/of Video Ads. Onze specialisten bieden maatwerk in online campagnes.

Bepaal je budget, doelstelling en doelgroep. Realiseer direct resultaat.

Voordelen van Google Ads

Google Advertising kan op verschillende manieren worden ingezet. Doel van een Adwords campagne is vrijwel altijd om direct resultaat te realiseren. Wat zijn de overige voordelen van Google Ads?

  • Je bepaalt zelf wie wel én niet binnen je doelgroep vallen
  • Veel controle over het budget dat je wilt inzetten
  • Meetbaar resultaat uit online activiteiten
  • Tijdens de campagne bij te sturen

Bij MediaGarant kies je uit drie vaste concepten, waarmee met Google Ads het optimale resultaat wordt geboekt. Bepaal je doelstelling en begin een efficiënte campagne met ieder budget.

Starten met Social Media Advertising

Search

De Google zoekmachine wordt dagelijks miljarden keren gebruikt, óók door jouw doelgroep in Nederland. Dankzij Google Search Ads ben jij altijd prominent zichtbaar bij zoekopdrachten, welke een directe betrekking hebben op jouw product of dienst. Kies gerichte zoekwoorden- en termen en geef een directe impuls aan het verkeer vanuit de zoekmachine.

Display

Het Google Display Netwerk (GDN) is een verzamelplek van websites waar jouw advertentie getoond kan worden. Tussen de 80% en 90% van al het internetverkeer komt op websites uit het Display Netwerk. Een enorm bereik dus! Kies uit beeld- of tekstadvertenties en uitgebreide targetopties voor het hoogste rendement. Met een relatief klein budget ben je al zichtbaar aanwezig.

Video

Google Advertising in de vorm van video’s is bezig aan een opmars. Dit zijn de advertenties die je tegenkomt op Youtube of op websites die vallen binnen het Google Display Network. Video Ads geven je de unieke mogelijkheid om de doelgroep met bewegende beelden te overtuigen. Door het maken van gerichte keuzes ben je verzekerd van een relevant en hoog bereik.

Voordelig adverteren met Google Ads!

Wil je snel beginnen en jezelf verzekeren van resultaat tegen het scherpste budget? Start dan een Google Ads campagne bij MediaGarant.

Een campagne op maat en het maximale rendement voor ieder budget.

Keuzehulp nodig?

Google Advertising hoeft bij MediaGarant niet duur te zijn. Bij ons realiseer je online succes met jouw budget.

Vragen over Google Ads?

0
0
0
0