ONLINE MARKETING BUREAU UIT GRONINGEN

Over ons

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Juist daarom kiest MediaGarant als online marketingbedrijf Groningen voor een diverse benadering. Wij realiseren groei voor jouw bedrijf: lokaal of landelijk, maar altijd op een unieke manier. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Online marketing Groningen

Als bedrijf maak je doorlopend keuzes om de gewenste doelstellingen te behalen. Welke diensten wil je inzetten om de doelgroep op een efficiënte wijze te bereiken? Allereerst is het verstandig om te bepalen waar je momenteel te weinig resultaten genereert, want juist daar wil je verbeteren. Maak gebruik van alle mogelijkheden in online marketing.

Bij MediaGarant maak je in onze Mediashop gebruik van een unieke functionaliteit. Je koopt namelijk zelf je marketing in en plaatst deze direct op een branche specifieke website. MediaGarant helpt je bij de keuze voor een optimale marktbenadering, en laat je kiezen uit drie concepten:

  • Content Marketing
  • Online Advertising
  • Mediapakketten

Binnen deze concepten geven we je de benodigde ruimte om gericht keuzes te maken, zodat je het optimale resultaat bereikt. Waar is de doelgroep te vinden en welke dienst zorgt ervoor dat de juiste groep mensen bediend wordt? Samen kijken we naar de beste manier om jouw doelstellingen te realiseren.

Waarom MediaGarant?

MediaGarant is aangesloten bij IAB Nederland en MVO Nederland. Tegelijk zijn we als Google Professional in staat om jouw bedrijf verder te helpen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in advertising, zoekmachine optimalisatie en display? Met onze kennis verbeteren we de online zichtbaarheid van je bedrijf en eigen website. Kies voor maatwerk in online marketing.

Mediagarant Google Certified Professionals
IAB Nederland Mediagarant
Mediagarant aagesloten bij MKB Noord

Onze expertise

Bereik je online doelstellingen met de mediaoplossingen van Mediagarant

SEARCH ENGINE ADVERTISING
70%
SEARCH ENGINE OPTIMALISATION
90%
SOCIAL MEDIA MARKETING
80%
WORDPRESS WEBSITES
74%

Start je eerste project met MediaGarant!

Neem contact met ons op

Stel snel en eenvoudig je vraag aan MediaGarant via dit contactformulier.

Captcha niet leesbaar? Verander tekst captcha txt
×