Beschik je niet over de tijd of kennis om gestructureerde SEO teksten te schrijven voor je website? Onze specialisten adviseren, ontwikkelen en implementeren unieke content voor algemeen gebruik. Wij geven een directe en duurzame stimulans aan je website en naamsbekendheid. Ben je op zoek naar een SEO blog of geoptimaliseerde teksten voor de eigen website, dan wel geschikte content voor linkbuilding? Maak dan kennis met de mogelijkheden bij MediaGarant.

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Wil je beter worden gevonden in de ‘reguliere’ zoekresultaten van Google, dan is unieke en waardevolle content belangrijk. Een goede SEO-structuur verhoogt de kwaliteitsscore die Google toekent aan je website. Vergelijken we dit met betaalde advertentiecampagnes (SEA), dan is de waarde van ‘gratis’ bezoekers natuurlijk hoger. Het rendement uit SEO is tegelijk langdurig zichtbaar.

Zoekmachine optimalisatie verhoogt je online vindbaarheid en resulteert in meer relevante bezoekers op de website.

Voor veel bedrijven is het schrijven van een tekst die voldoet aan de SEO-standaarden niet eenvoudig. De regels en kwaliteitsscore die door Google worden toegekend aan content veranderen continue. Je hebt vast wel eens gehoord van vaktermen als zoekwoorden, metadata en short/long tails. Het zijn elementen die aan de basis horen te staan van iedere tekst die je online publiceert. Met welke term(en) wil je door de doelgroep worden gevonden als men op zoek gaat naar jouw product/dienst, en komt dit (voldoende) terug in de teksten op je website en daarbuiten? Het maakt van SEO een complex, maar relevant concept. Ook voor jouw onderneming!

SEO teksten laten schrijven door MediaGarant

Steeds meer bedrijven zien de waarde van een door-en-door geoptimaliseerde website, maar het ontbreekt vaak aan tijd en/of kennis om de verschillende facetten hiervan consistent door te voeren. Een goede tekst of afbeelding die voldoet aan de richtlijnen, is waardevol voor je website. Wil je SEO teksten laten schrijven en jezelf verzekeren van kwalitatieve en multi-inzetbare content? Bij MediaGarant garanderen we de volgende voordelen:

  • Een langdurig verbeterde positie in de zoekmachine
  • Meer relevante bezoekers op de website
  • Een invulling die voldoet aan de dynamische richtlijnen

Geoptimaliseerde content is tevens effectief te combineren met een advertentiecampagne. Lees meer over online advertising bij MediaGarant.

Direct beginnen met SEO?

De specialisten van MediaGarant helpen je graag met het ontwikkelen van een succesvolle online strategie. Neem eens contact met ons op, want wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Op basis van jouw voorkeuren ontwikkelen we kwalitatieve content met blijvende waarde. Onze teksten zijn rechtenvrij te gebruiken op alle websites naar keuze.

Neem contact met ons op

Stel snel en eenvoudig je vraag aan MediaGarant via dit contactformulier.

Captcha niet leesbaar? Verander tekst captcha txt
×