Transportgids devices

Content marketing Transport

Met content marketing in de Transport kan je op dynamische wijze jouw doelgroep bereiken. Net als in de bouwsector, staat ook binnen de transportsector marketing nog in de kinderschoenen. Veel bedrijven binnen de sector hebben nog geen vaste marketingmedewerker in dienst, waardoor de mogelijkheden van publiciteit vaak gering zijn. Zonde! Marketing kan een flinke impuls geven aan het aantal bezoekers van jouw website, waarmee de vindbaarheid, naamsbekendheid en de conversies van jouw bedrijf verbeteren.

De transportsector en content marketing

Transport en marketing is geen gebruikelijke combinatie, maar toch wordt het steeds belangrijker om zichtbaar te zijn bij het publiek dat je tracht te bereiken, doorgaans B2B. Binnen het logistieke proces van bedrijven speelt transport een cruciale rol, terwijl transport op haar beurt weer is gebaat bij de optimale infrastructuur. Bedrijven in de transportsector kennen inmiddels de markt en zijn op de hoogte van de mogelijkheden. Ben je met jouw bedrijf niet zichtbaar op het internet, dan loop je voor een groot deel aan potentie mis. Natuurlijk zijn er meer manieren om aan de zichtbaarheid van jouw onderneming te werken, zoals op beurzen of congressen, maar waarom zou je niet kiezen voor een dynamische strategie? De website is hierin cruciaal, maar ook extern naar buiten treden zorgt voor de nodige exposure. Content marketing in de Transport is niet meer weg te denken

Bedrijven en doelgroepen binnen de logistiek- en transportsector

Logistiek en transport behelzen een enorme sector, waarin tal van bedrijven actief zijn. Vrijwel alles dat we dagelijks tegenkomen, is op een bepaalde manier in aanraking geweest met transport. Ook jouw doelgroep is online te vinden en bereiken! Waar hebben we het onder meer over?

  • Transportbedrijven
  • Wegenbouwers
  • Infrastructurele bedrijven
  • Overheid
  • Wegenbeheer
  • Logistieke bedrijven

Wil je jouw boodschap gericht inzetten, op de eigen website óf op een externe plek die zich in het speciaal richt op de transportsector? Bij MediaGarant krijgt jouw bedrijf de mogelijkheid direct content te plaatsen op de website www.nationalerecreatiegids.nl. Deze website wordt door alle relevante doelgroepen uit de sector bezocht. Met het laatste nieuws volg je op deze website altijd de laatste ontwikkelingen uit de transportwereld. Wil je jouw doelgroep uit de Transport bereiken, dan is dit de ideale mogelijkheid. Word zichtbaar voor duizenden unieke bezoekers en maak gebruik van de dynamische mogelijkheden van content marketing in de Transport.

Uniek: zelf je content inkopen

Bij Mediagarant koop je zelf jouw content in. Dat wil zeggen dat je op de website van de Nationale Recreatiegids zelf vorm kunt geven aan de manier waarop je bij de doelgroep binnen wilt komen. Wil je een artikel (met doorlink) plaatsen, jouw opinie over de sector delen in een blog óf vacatures delen met werkzoekenden in de Transport? Het zijn een aantal voorbeelden van de mogelijkheden in content marketing. In de Mediashop van MediaGarant koop je dit snel en eenvoudig in én plaatst de content op een branche specifieke website. Wil je ook direct jouw doelgroep binnen de Transport bereiken? Creëer waardevolle content op een externe website. Jouw content door ons laten realiseren? Onze specialisten helpen je graag verder.

Marketing Nationale Transportgids
×