Content Marketing

Wij zijn MediaGarant. Dagelijks zien we de onderscheidende waarde van content marketing in de online positionering en vindbaarheid van bedrijven. Daarom kiezen wij voor een uniek concept! Wil je niet vastzitten aan dure accountmanagers of tijdrovende strategieën? Dan koop je binnen onze Mediashop direct content in. Ontwikkel zelf content op onze branche specifieke websites, kies uit diverse concepten of laat ons de content creëren voor een inclusieve benadering van de markt. Efficiënt en met het gewenste bereik.

Een vliegende start maken met jouw content?

Content marketing door MediaGarant

Content marketing is een krachtig middel om de doelgroep te bereiken met jouw product of dienst. Gebruik scherpe teksten, unieke visuals en one-liners om de lezer te informeren, inspireren of activeren de volgende stap te zetten. Behaal meetbare resultaten uit diverse diensten. Via onze Mediashop zie je één oogopslag een overzicht van de mogelijkheden. Begin direct met het ontwerpen van een frisse publicatie op een branche specifieke website.

Content marketing uitbesteden

Heb je geen budget voor uitgebreide marketingcampagnes of is het creëren van content voor jou tijdrovend? Geen probleem! Bij MediaGarant ontwikkelen we unieke content voor algemeen gebruik. Wil je unieke SEO-teksten laten schrijven, blogs opmaken of de eigen website laten optimaliseren? Maak kennis met de mogelijkheden.

Uniek Concept Partner Websites

Is marketing voor jou tijdrovend? Wij nemen alles voor je uit handen, zodat jij je bezig kan houden met de belangrijkste werkzaamheden van jouw bedrijf. Bij MediaGarant koop je zelf de content in. Open de mediashop en bepaal welke diensten jij wilt gebruiken. De inhoud van de content bepaal je in het vervolg helemaal zelf; een uniek concept met veel vrijheid voor de manier waarop jij jouw doelgroep wilt bereiken. Wil je een advertorial, blog of vacature plaatsen en op een directe manier zichtbaar worden bij de doelgroep? Koop dan al jouw media in binnen de shop. MediaGarant heeft doelbewust gekozen voor vier grote branches:

Is jouw onderneming actief in één van deze branches? Wij zijn contentpartner van MartiniOnline. Hierdoor krijg je op een unieke manier toegang tot vier websites met uitsluitend bezoekers uit jouw branche. Dé manier om met een eigen, frisse boodschap zichtbaar te worden bij de doelgroep.

Liever je content door ons laten schrijven?

Bereik je niet het gewenste resultaat met eigen content? De specialisten van MediaGarant helpen je graag verder. Wij creëren content op basis van gerichte zoekwoorden/termen en schrijven volgens de laatste kwaliteitseisen op SEO-gebied. Op die manier realiseren we unieke en succesvolle content voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een passende content strategie?

×