Vacaturemarketing

Een nieuwe kandidaat vinden voor jouw vacature, die ook nog aan alle competenties voldoet? Dat is een uitdaging. MediaGarant biedt jouw vacatures aan op nieuwswebsites gemaakt voor vakmensen en actieve volgers uit jouw branche. Voor een laag tarief ontvang je clicks die écht waardevol zijn, van professionals in het veld.

» Plaats je vacature binnen een branche specifieke vacaturebank
» Wij delen de vacature op gerichte social media kanalen met actieve volgers
» Jouw vacature uitlichten? Dat doen we met Facebook & Google

Kies ook voor vacaturemarketing bij MediaGarant. Vacatures worden bij ons snel en effectief vervuld.

Branche specifieke vacaturebanken

Ben je als bedrijf werkzaam in een specifieke branche, en wil je ook dat jouw vacatures uitsluitend worden gelezen door professionals uit diezelfde branche? Dan zit je bij MediaGarant goed! Dankzij een strategische samenwerking hebben we branche specifieke vacaturebanken. Ook jouw ideale kandidaat is hier te vinden.

Klik & bezoek de gewenste vacaturebank voor een impressie>>

Vacaturemarketing kanalen

Meer bereik via onze social media kanalen

Wees zichtbaar op de plek waar jouw doelgroep te vinden is. Wij zetten vacatures uit op gerichte plekken, zodat het bereik altijd optimaal is. Er is zoveel meer dan alleen een vacaturebank. Selecteer jouw kanalen, doe je voordeel met een actieve doelgroep en begin direct!

Vacatures & Advertising

Wil je het verschil maken en altijd als eerste zichtbaar zijn voor sollicitanten? Geef jouw vacature een boost met advertising. Via Google of Facebook zijn jouw vacatures altijd prominent aanwezig, en krijg je targetopties om de gewenste kandidaat te selecteren.

Vacature advertising

Voordelen van vacaturemarketing

De juiste kandidaat vinden voor een functie binnen jouw onderneming is een bijzondere uitdaging. Alleen een vermelding op de eigen website is tegenwoordig niet meer voldoende om meerdere, kwalitatief goede sollicitanten te ontvangen. Wat zijn de voordelen van vacaturemarketing?

  • Branche specifiek – autoriteit in jouw branche
  • Bij MediaGarant geen onnodig hoge opstartkosten (!)
  • Dé kans voor positionering als professionele werkgever

Vacaturemarketing bij MediaGarant is crossmediaal. Wij publiceren je vacature op relevante kanalen, waar professionals dagelijks op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Vacaturemarketing
Vacaturemarketing combineren met:

Groot bereik tegen de laagste prijs, wij laten uw vacature werken!

Vacaturemarketing bij MediaGarant

Samen vinden we de geschikte kandidaat voor jouw vacature.

Op zoek naar professionals?

Onze specialisten helpen je graag op weg bij het selecteren van online kanalen, budgetbepaling en de invulling van de vacature.

Vragen over vacaturemarketing?