Eventmarketing

Eventmarketing is een breed begrip, hetgeen op verschillende manieren is te interpreteren. Bij MediaGarant staat het voor het breder aankondigen van een evenement binnen jouw organisatie. Een congres, lezing, open dag of tentoonstelling: evenementen waar veel bezoekers op afkomen. Tenminste, als je het op de juiste manier vermarkt. Daarvoor dient eventmarketing.

Organiseer je binnenkort een groot evenement, en wil je graag mensen van buiten de eigen organisatie betrekken? Ontdek dan het effect van eventmarketing bij MediaGarant.

Jouw keuze voor eventmarketing

Promotie

Eventmarketing draagt bij aan de promotie van jouw product of dienst, buiten het eigen domein. Bij MediaGarant geven we jouw evenement de aandacht die het verdient. Daar hoeft geen peperdure campagne aan te pas te komen. Op basis van jouw budget en onze mogelijkheden, creëren we de perfecte combinatie van een hoog en relevant bereik. Eventmarketing voor jouw publiek.

Meer relevante bezoekers

Een evenement kan diverse invalshoeken hebben. Je wilt je product of dienst zo goed mogelijk verkopen, aan een relevant publiek. Dat begint al bij de keuzes die je maakt binnen eventmarketing. Welke doelgroep target je, en via welke kanalen genereer je het optimale bereik? Wij inspireren je graag om evenementen tot een groot succes te maken, online én in de praktijk.

Wij vermarkten jouw event

Meer belangstellende mensen vanuit je doelgroep bereiken? Dat doe je met gerichte marketing, op plekken waar relevante bezoekers kijken.

Eventmarketing organiseren

Keuzehulp nodig?

Onze media-adviseurs gaan graag op onderzoek uit om de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf uit te zetten. Kies de juiste media, juiste doelgroep en combineer SEO met SEA.

Vragen over SEO teksten?

0
0
0
0