Content optimalisatie

Heb jij het idee dat de kwaliteit van content op je website onvoldoende is? Dat is zonde. Je hebt hard gewerkt om met de juiste tekst bezoekers te activeren, maar vervolgens blijven de bezoekersaantallen achter bij de verwachting. Een ander voorbeeld is content die het twee jaar geleden nog erg goed deed, maar sindsdien niet meer is geüpdatet. Tijd om te kiezen voor content optimalisatie, want zo komen bezoekers vaker terug, en trek je zelfs nieuwe mensen aan.

Welke elementen bepalen de kwaliteit en waarde van je content?

Content optimalisatie

Hoe komen bezoekers naar jouw website?

Inventariseer huidige content

Voordat je begint met optimaliseren, is het vereist om een inventarisatie te maken van je huidige content. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wie is de doelgroep voor de website?
  • Wat zijn de belangrijkste zoekwoorden- en termen?
  • Welke doelstelling is geformuleerd?

In hoeverre sluit de huidige content aan op de antwoorden van bovenstaande vragen? Sterke content moet je natuurlijk koesteren. Aan de andere kant wil je overbodige of gebrekkige content graag optimaliseren. Bij MediaGarant analyseren we jouw website met professionele tools, en optimaliseren content met slimme tools. Zo beschik jij over aansprekende en kwalitatieve content.

Optimalisatie van content

Bij de optimalisatie van content houden we rekening met de belangrijkste zoekwoorden, de doelgroep en de doelstelling die je hebt geformuleerd voor de website. De structuur van de website is bepalend voor het realiseren van de doelstelling. Wil je de bezoeker informeren, activeren om contact op te nemen of ben je op zoek naar meer conversies? De structuur van content is bepalend.

  • Headings: H1, H2 en H3
  • Consistent zoekwoorden terug laten komen in content
  • Backlinks naar de belangrijkste pagina’s van je website
  • Plug-ins om de bezoeker aan te zetten tot actie

Tijd om meer resultaten uit je website te halen. Kies voor content optimalisatie bij MediaGarant.

Wij optimaliseren jouw content

Geef een impuls aan de vindbaarheid van je bedrijf en website. Content optimalisatie bij MediaGarant.

SEO teksten website

Keuzehulp nodig?

Onze media-adviseurs gaan graag op onderzoek uit om de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf uit te zetten. Kies de juiste media, juiste doelgroep en optimaliseer de teksten op je website.

Vragen over Content Optimalisatie?