SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

Vul het formulier in en vraag een GRATIS adviesgesprek aan.

  WIJ MAKEN JOUW SOCIAL CONTENT.
  #NOSTRESS

  Zet jouw social media op de automatische piloot.

  Wij ontzorgen je volledig op het gebied van social media.  Onze ervaren marketeers schrijven dagelijks of wekelijks social media posts voor jouw bedrijf. Wij zorgen we ervoor dat je blogs up-to-date blijven en plannen alles netjes in. Na het maken van de content plaatsen we alles in de contentkalender klaar voor controle.  Het enige wat jij hoeft te doen is hier akkoord op te geven, wij doen de rest.

  Wat kost het?

  Jij kiest zelf hoeveel het kost. Elk bedrijf heeft een unieke strategie, hier hoort dan ook een eigen social media strategie bij. Vraag daarom een gratis adviesgesprek aan. Hierin bespreken we wat jij nodig hebt en krijgt dan ook een offerte op maat.

  KOM IN CONTACT.

  Na een kennismaking zorgen brengen wij in kaart wat de doelstelling is van jouw bedrijf. Vervolgens gaan wij aan de slag met de content. Met behulp van contentprogramma Coosto plannen wij al je posts in.

  Vervolgens bepaal jij zelf welke posts er geplaatst worden. Door veel content te maken kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf het hele jaar door voorzien in van content. Dit is niet alleen goed voor je klantenbinding en acquisitie maar ook voor je positie in Google.

  >>>>>>>>>>>>

  Klaar om je socials aan ons over te dragen? Vul het formulier in en krijg een GRATIS adviesgesprek.

   0
   0
   0
   0